[ Kerem-Orta ] - Orjinal Myko Database i Biraz Düzenledim !

Cevap: [ Kerem-Orta ] - Orjinal Myko Database i Biraz Düzenledim !

Bazı linkler ölmüş en yakın zaamanda guncellenecek

Multi upload sitesindeki linkler sorunsuzdur oradan indirmeye devam edebilirsiniz konu günceldir.

Ebenezda C++ debug hatas alıyorum sizce sorun nedir db direk restore etmeme rahmen res kodu atmadım

bide 75 sınırı olmayan server files dosyası ve pacht linki verebilicek varmı _?_

eyv teşekkrler

Ebenezda C++ debug hatas alıyorum sizce sorun nedir db direk restore etmeme rahmen res kodu atmadım

bide 75 sınırı olmayan server files dosyası ve pacht linki verebilicek varmı _?_
C++ hatası almanın sebibi ebenezerin her hangi bir tabloyu okumamasıdır.
Olası sorunlu tablolar
Krallık
Sembol Clan tablolarıdır bunlarla ilgili değişiklil yapmadıysan muhtemelen SQL ın bozuk makınaya format at en bastan kurulum yap ve elımde suan oyle bır server fıles yok malesef.

Teşekürler denicem SQL 2021 R2 ye kursam acaba bi sorun ile karşılaşırmıyım sizce

Teşekkür Ederim Gerçekten Şahane Bir Çalışma Olmuş :)

Teşekkür Ederim Gerçekten Şahane Bir Çalışma Olmuş :)

Teşekkür ederim.
Bu arada linkler musait bir zamanımda yenilenecektir 11 Şubata kadar güncellenmiş olur güncellediğimde buradan tekrar yazarım onun dışında msn ekleyip link sormazsanız sevinirim Wupload ve Depostfile linkleri şuanda çalışmaktadır idare edin lütfen

Kardeşim databaselerin güzel ama her db de bir açık oluyor kasıtlımı yapıyorsun bunu anlamış değilim tam olarak...

kerem güzel db herşey net acıklayıcı olmus tek eksik drop listesinin linkinin ölmesi sadece o nedenle sw kuramıyorum hazırlık için gerek o liste siteye. bu arada paylasımın için teşekkürler.

kerem güzel db herşey net acıklayıcı olmus tek eksik drop listesinin linkinin ölmesi sadece o nedenle sw kuramıyorum hazırlık için gerek o liste siteye. bu arada paylasımın için teşekkürler.
Linkler müsait oldugumda yenilenecektir yenilediğimde konuyu güncelleyeceğim.

Eline sağlık gerçekten.. Ilk piyasaya düşen myko dbleri para ile satıolar sanırım.

Linkleri yenıleyemıorm forumda sorun var sımdılık buradan ındırın lutfenhttp://www.dosya.tc/server12/UClYRd/Keremortamyko.rar.html

Dosya.tc Linki yenilenip konuya eklenmiştir.

Geri
Üst Alt