[ Kerem-Orta ] - Orjinal Myko Database i Biraz Düzenledim !

Cevap: [ Kerem-Orta ] - Orjinal Myko Database i Biraz Düzenledim !

master sorunu var npcler acılmıyor
:S

Dbyi Kurunca Fttp Error Hatası Veriyor Yardım edermisiniz ?

dbyi indirdikten sonra bugları fixliyebilmektir hazır db her yerde var ama hepsi buglu bilmiyorsan bug fixlemeyi indirmicen

bunun buglarını söyliyim ben dün denedim estlant slotları orjinal myko değil + respawn süreleri çok boktan gmle apos slotunu bi kez kestim 20 saniye bekledim resmen çıkmasını tekrar

dbyi indirdikten sonra bugları fixliyebilmektir hazır db her yerde var ama hepsi buglu bilmiyorsan bug fixlemeyi indirmicen

bunun buglarını söyliyim ben dün denedim estlant slotları orjinal myko değil + respawn süreleri çok boktan gmle apos slotunu bi kez kestim 20 saniye bekledim resmen çıkmasını tekrar
Slotlarda herhangi bi problem yok gm charla kestim diysun myko bu kimse zr ile 30k atmıyor hali ile beklemek zorundasın bilmeden yorum yapmayın

yorumumu silmene gerek yok yalan söylicek değilim estlant slotlar orjinal myko slotu değil deruların haline ne sanki her yeri deru yapmışın slotlarda normal hızda doğmuyor

yorumumu silmene gerek yok yalan söylicek değilim estlant slotlar orjinal myko slotu değil deruların haline ne sanki her yeri deru yapmışın slotlarda normal hızda doğmuyor
yorumunu silmedim ki zaten ? amacın ne anlamış değilim

Sundries'te SC'lerin olması, (alınmasa bile)
Rospel'de chitin'lerin shell'lerin olması, (alınmasa bile)

görüntüyü çok bozuyor. Elinde gerçek mânâda orjinal myko database varsa ve database'i paylaşırsan sevinirim.

Eline koluna beynının her huucresıne saglık kardes bızı buyuk bır yukten kurtardın ben ugrasıcak olsam bende aynısını yapardım :D

Geri
Üst Alt