[ Kerem-Orta ] - Orjinal Myko Database i Biraz Düzenledim !

Cevap: [ Kerem-Orta ] - Orjinal Myko Database i Biraz Düzenledim !

Paylaşım için teşekkürler Ellerin dert görmesin Kerem :)

Ebenezerde
201(24)
1(24)
2(24)
101(24)
103(24)
111(24)

haatalarını alıyorum yardımcı olabilirmisin...

Moderatör tarafında düzenlendi:

Sorunsuz Bir Map Klasoru kullan Baska bır myko db nın maplerını kullan

Linkler Yenilenmştir

Kerem sağlıklı map dosyaları bulamadım.

Elinde varsa zahmet olmazsa paylaşır mısın?

Teşekkürler

kerem stabil bir myko map bulamıyorum geneli sorunlu çıkıyor... mesela skill açma npcsine sağ tıklayınca menü açılmıyor... öle salak salak bakıyor bize... ama drop olayları gercekten güzel ayarlanmıs...

kerem stabil bir myko map bulamıyorum geneli sorunlu çıkıyor... mesela skill açma npcsine sağ tıklayınca menü açılmıyor... öle salak salak bakıyor bize... ama drop olayları gercekten güzel ayarlanmıs...
Map olarak +3 Takı +8 ITEM li db min Maplerini kullanıp denermsin neticeyide banada bildirirsen sevinirim :)

mry2ps.jpg
dediğin dbnin mapini attim aiserveri açarken bu hata geliyor... sonrasında ise free_1023.smd hatası veriyor....

Birde Drop listesi link kırılmış ve aynı sorun bendede var Skill açtırma NPCSİ çalışmıyor Onu halledebilirsen [email protected] bana ulaşabilirmisin rica etsem

Anlamadin bak normal maplerin icine pk databasenin map klasorunun icindeki .evt uzantılı dosyaları atacaksın evt dosyalarini

Birde Drop listesi link kırılmış ve aynı sorun bendede var Skill açtırma NPCSİ çalışmıyor Onu halledebilirsen [email protected] bana ulaşabilirmisin rica etsem
Tamam buradan çıkacak neticeye göre düzenleyeceğim.

attim .evt dosyalarını yine aynı hata var...

attim .evt dosyalarını yine aynı hata var...
Bak şimdi map klasörlerini sil ai server ve ebenezerden oraya myko db nin yanina verdiğim map klasörlerini at ve pk databasenin maplerinin içindeki evt dosyalarini at o şekilde dene

zaten bu sekilde denedim olmadı... aynı hatayı tekrar tekrar veriyor...

zaten bu sekilde denedim olmadı... aynı hatayı tekrar tekrar veriyor...
Ben Benim dblerin mapleri ile çalıştırdımfakat sonra pc karışıktı yanlış map uplamışım homekoları falan benim paylaştığım db lerin maplerini denersen çalışıyor 1 tanesi ile çalıştırıncada mapleri uplayıp link verirsen sevinirim

tamam hallettim 3 tane myko dbnin maplerini karistirdim sorun halloldu npcyi açmayı başardım..:))) ama bu sefer ebenezeri açınca c+++ debug hatası vermeye başladı ama yoksay yapınca server açılıyor ve skill açtırma npcsi çalışıyor sorunsuz... bide bana su ronarkland 75 lvl sınırını 35e nasıl çekerim onu söylermisin...:D şu an hotfile upluyorum... bu konu altına linki atarım...

tamam hallettim 3 tane myko dbnin maplerini karistirdim sorun halloldu npcyi açmayı başardım..:))) ama bu sefer ebenezeri açınca c+++ debug hatası vermeye başladı ama yoksay yapınca server açılıyor ve skill açtırma npcsi çalışıyor sorunsuz... bide bana su ronarkland 75 lvl sınırını 35e nasıl çekerim onu söylermisin...:D şu an hotfile upluyorum... bu konu altına linki atarım...
Senin Ebenezerinden kaynaklanıyor onlar soacs kullanıosan soacs ınıden ayarla lvlleri

Geri
Üst Alt