Cevap: [ Kerem-Orta ] - Orjinal Myko Database i Biraz Düzenledim !
Hotfile.com: One click file hosting: Map.rar download linki bu....
Hotfile.com: One click file hosting: Map.rar download linki bu....
Yorum için teşekkürlerPaylaşımın için teşekkür ederim gayet güzel bir db, şuan değil ama yazın kullanıcam inşallah![]()
TeşekkürlerGuzel Db Olmus Benım Adımda [KeReM] ADAS :::::::::::::::::::))))))))))
Teşekkürler İnşallaheline sağlık faydalı olacaktır arkadaşlara.
Ozellıkle map dosyasi verdim onu kullansanaSenin yüzünden userlerim gitti 250 userden 0 usere düştüm skll açma npc'si acılmıyor Güvenp açmakta kabahat.
kardes çalışıyor... orda olan mapları denesene... bu arada kerem benim 75 sorunu adam gibi server files bulamamış olmamdan kaynaklanıyormuş... soacs v3,1 işimi fazlasıyla halletti...
Senin yüzünden userlerim gitti 250 userden 0 usere düştüm skll açma npc'si acılmıyor Güvenp açmakta kabahat.
Bu Kadar Konuşmayı Görmedenmi Dbyi Kurdun ?...Konuşmalarda 1 - 2 Eksiğin Olduğu Geçiyor İnsan Bir Göz Atar Adama Suçu Atma Boşuna![]()
Onlar uzun is kimse uğrasmaz bende uğrasamameski moradon mu db de?
Birde birşey söylemek istiyorum, hiç kimse şimdiye kadar low class middle class dogru düzgün çalışan bir db yapmadı, sizden ricam, böyle dbleri,elinizden geliyorsa yapmanız ve gerek ücretli , gerekse ücretsiz olarak dağıtmanız.
myko low class'sız olmaz.Para sıkıntı olmalı bir mykoda; her kestiğimiz lycan'dan bus cıkarsa sw nin tadı kalmaz, her bus ile isteyen herkes, her itemi basarsa (low - high-middle) low ve middle'ların değeri kalmaz,
Bütün emeklerin için teşekkür ediyorum, iyi çalışmalar diliyorum