[ Kerem-Orta ] - PK Database [ +8 Item +3 Takı ] Eşit Database

Cevap: [ Kerem-Orta ] - PK Database [ +8 Item +3 Takı ] Eşit Database

Linkler yenilenmiştir konu güncel.

elne saglık dstm. bır kac sorum olucaktı..

bankayı nasıl sıfırlıcaz ?
birde savas açma kapama kodları.
boss atma kodunuda verebılırsen cok sevınırım. :)

elne saglık dstm. bır kac sorum olucaktı..

bankayı nasıl sıfırlıcaz ?
birde savas açma kapama kodları.
boss atma kodunuda verebılırsen cok sevınırım. :)
Her hangi bir özel koda gerek yok googleden arama yaparak bulduğunuz kodlar çalışır.

Guard towerlar towna girdikten sonra attack yapıyor. Bana yardım edebilecek bi kodun var mı? Bu arada sende DB'ye bi bak öyle upload et istersen. Ayrıca guard tower ölünce 185 yazıyor, onu düzelttim o sorun değil ancak çok geç vuruyor.

Cevap: Re: [ Kerem-Orta ] - PK Database [ +8 Item +3 Takı ] Eşit Database

Guard towerlar towna girdikten sonra attack yapıyor. Bana yardım edebilecek bi kodun var mı? Bu arada sende DB'ye bi bak öyle upload et istersen. Ayrıca guard tower ölünce 185 yazıyor, onu düzelttim o sorun değil ancak çok geç vuruyor.
Server Resourceleri değiştirdiysen 185 sorunu ondan olur guard towerlar ayrıca genel bir sorun sadece bu databasede olan bir problem değil

Blooding skilinin 1000 damage zehir problemi fixlenip linkler yenilenmiştir.

Kerem çok teşekkürler eline, emeğine sağlık şuanda indiriyorum. Bir kaç sorum olacak 185 sorunu herkeste olan bir sorunmudur? Cevapları okudum onun dışında bir problem gözükmemekte zaten ve ben bu db nın icine suan elimde bulunan bdw ve juriad etkinliklerini eklesem herhangi bir sorun çıkarmı? İyi akşamlar dilerim.

Re: Cevap: [ Kerem-Orta ] - PK Database [ +8 Item +3 Takı ] Eşit Database

Kerem çok teşekkürler eline, emeğine sağlık şuanda indiriyorum. Bir kaç sorum olacak 185 sorunu herkeste olan bir sorunmudur? Cevapları okudum onun dışında bir problem gözükmemekte zaten ve ben bu db nın icine suan elimde bulunan bdw ve juriad etkinliklerini eklesem herhangi bir sorun çıkarmı? İyi akşamlar dilerim.
185 sorunu db editlerken testler için kullandığım nti cheat sisteminden kalma bir problem
INSERT INTO SERVER_RESOURCE ( [nResourceID], [strName], [strResource] ) VALUES ( 185, 'IDS_GUARD_TOWER_DEATH_ANNOUNCEMENT', '- %s was killed by %s -' );
Bu Kod ile problemi ortadan kaldirabilirsin yenilik ekleyebilirsin herhangi bir sorun çıkarmaz

Db kuruyorum panel acılmıyor deişik.. Seven v9 baska sw kuruyorum panel acılıyor ...

Hocam cz arkası homeko sorunsuz database paylasımda bulunursanız sevirnim... Cogu linkler kırık...oto sembol ve atak ayarı duzgun yapılmıs bir homeko base lazım..ilgilenirseniz sevinirm.....çalısmalarınızı begeniyorum.

Hocam cz arkası homeko sorunsuz database paylasımda bulunursanız sevirnim... Cogu linkler kırık...oto sembol ve atak ayarı duzgun yapılmıs bir homeko base lazım..ilgilenirseniz sevinirm.....çalısmalarınızı begeniyorum.
Teşekkürler boş bi zamanımda yapmayı düşünüyorum.

Usta Sonunda Link Kırık Degil İnş Sorunsuzdur Ama +8 +3 Dblerde Nedense Skil Pointlerin 60 İ Leadere Verilmiş Bir Şekilde Başlıyor İnş Sorunsuzdur Tekrar Yazıcam

NOT : DB PAYLAŞANLAR LİNKLERİ KONTROL ETSİN 100DE99 Ü KIRIK !!!

Sagol usta ilk deneyımım db nı yenı ındırıyorum inşallah başarılı olurum teşekkürler:-::sakalli:

Geri
Üst Alt