Necro
Well-Known Member
- May
- 2,915
- 81
Beni tanı ben kimim :
Adım Kerem İstanbulda yaşıyorum Haydarpaşa MesLek lisesinde eğitimime devam ediorum hö
Hobilerim:Karı Kız Ko-Cuce
Fobilerim:Araknafobia başkada yok hö
Private Serverlara Nasıl qirdim?
Aslında bende tam hatırlamıorum turkgamer 1098 zamanlarıydı orda user olarak takılıodum sonra baktım millet server acıo merak ettım dedim bu olay nası oluo Hönk qirdim baktım siteler araştırdım durdum sonra bende 1098 zamanında local pc server kurmayı başardım ama bi halt beceremıodum işte öle sonra baka ede bu zamanlara geldik biz editörle db yapmıoruz :sakalli:
Ko-Cuce Nerden geldin?
Bişe arıodum 1299 ilk zamanları google yazdım aradım şeyi ko-cuce cıktı o qun buqundur bu sitedeyim tam 1 sene qeçti ve oldum yerden mutluyum burda bir aileyiz ve burdaki herkes kardeşim ne kadarda benı sevmeyenlerde olsa bk atanlarda olsa burdaım yıkılmadım ayaktayım
Burda olmaktan cok mutluyum
Ha bide şu moda olan arkadaş tanıtma olayına qirimde eksik kalmasın
Ganks:Omu o kardeşim ya aramızdan su sızmaz ne yaptıysak birbirimizle paylaşırız ben onun panellerını calarım o benden bi bk alamaz xD
Longh0rn:Moruk pembe yaptım kusura bakma
Şevki aga oda kardeşimdir ganks neyse şevkide odur benım için öz kardeşim qibilerdir.
OzoCozo:Vbci aga son zamanlarda agashieldle ilqilenmekte
AKUMA:Ayhan abi cok şey örenmısımdır
burdan teşekkürlerimi iletiom =)
Matriks1536:Ko-Cuce Teşkilatının başı önemli kişilik yer altında büyük bağlantıları var (bide cs oynamayı bilmio)
bigahega:Sevdim kişilik sarışın cocuk
Görkem:Oyunlara başlatıp kacan masum admin..
trance4ever:Yağız o bir o bir o hep bana yardımcı oldu
Mjsamet:Çine qitme planımız var ordaki nüfus için farklı düşüncelerimiz var bir qün qerçekleşcek..
Dogukan:Eticat.net te birlikteydik ama uzun süredir yok ortada
:
Excalibur:Seviodum ama artık sevmıom :hıh:
Dazo:Dazik turkeyko zamanında tanışmıştık cok ezikdi o zamanlar abi clana al falan diodu =) Oda manevi kardeşlerımdenhö
JrSmoke:Onunlada turkeyko 1505 zamanlarında tanıştık dazo qibidir zaten biz bir ekibiz Alcatraz Her yanda..!
UnstabLe:Bu Cocuk iyi bi cocuk seviom bu cocu ama bazen kıllık yapabilio bana qüvenmio mesela hö
WayTooBaD:Metalci şişman cocuk
O A[GAY]Mışlar Teamın patronuhö
BurningHeart:Adamla aynı okulda okuyoruz bi kere birbirimizi qörmedık hö
Alpereks:Tankla fantezisi olan farklı kişilik ayrıca kikbokcuydu sanırım hö
1TurKK:aDam can (= Bliss varken dupe yapardık
bide qizem die bi kız vardı hep asılıodum hö (kıza deil hö)
Fresky:Bu Cocu nası unuttum la ben hö hayatımın dönum noktalarından biridir ati server actında bende oynuodum o zamanlar sql 2005 daha bizde oturmamış tabi atide bilmio =) komediydi
_Wurucu_:Malawurucu die adlandırdım bu kişilik iyi biridir severım (= ama o benı hiç sevmıo hö
Komaster:İşi qücü bırakıp db yapan psko adam komaster
ByKaraer:Muratcım canım
JrSnayper:Bu cocuk nıe sona kaldı unuttum sanırım bu cocuk hep bana sövüo zaten hem sevio hem sövüo daha kendını çözebilmiş deilim alcatrazın bir üyesidir ayrıca
0uikShare:Usko Kxperı
güzel qünler qeçirdiğim comboyu bilmeyipde combo biliorum die qeçinen bir kişilik Hönk
Shellx:daha denizi çözemedım ne oldu
hakkında bi fikrim yok Hönk
Atladım biri varsa yazsın onun hakkındaki düşüncelerimide yazım herkes bilsin kımın hakkında ne düşünüorum..
Alcatraz Nedir?:
Alcatraz Sansar SaLvonun grubudur bende bu grubu private serverlarda kurdum genelde serverlarda kurulan alcatraz ben veya benım grubumda olan kişiler tarafndan kurulur alcatraz her yanda.. alcatraz kardeşlik..
Nesin Sen:
Rapciyim aga Sansar SaLvo dinlerım Kadıköydür mekanım.. Bana qider yapcaksan kadıköye qelcen
@
Modaya uydum kendımı tanıttım varmı itirazı olan hö
Oha Aliyi unutmuşum (Xreturns):Ali pskopattır qörkemle aralarında bişe var hala çözemedım gece telefnlar falan dönuo bişeler ..
Adım Kerem İstanbulda yaşıyorum Haydarpaşa MesLek lisesinde eğitimime devam ediorum hö
Hobilerim:Karı Kız Ko-Cuce
Fobilerim:Araknafobia başkada yok hö
Private Serverlara Nasıl qirdim?
Aslında bende tam hatırlamıorum turkgamer 1098 zamanlarıydı orda user olarak takılıodum sonra baktım millet server acıo merak ettım dedim bu olay nası oluo Hönk qirdim baktım siteler araştırdım durdum sonra bende 1098 zamanında local pc server kurmayı başardım ama bi halt beceremıodum işte öle sonra baka ede bu zamanlara geldik biz editörle db yapmıoruz :sakalli:
Ko-Cuce Nerden geldin?
Bişe arıodum 1299 ilk zamanları google yazdım aradım şeyi ko-cuce cıktı o qun buqundur bu sitedeyim tam 1 sene qeçti ve oldum yerden mutluyum burda bir aileyiz ve burdaki herkes kardeşim ne kadarda benı sevmeyenlerde olsa bk atanlarda olsa burdaım yıkılmadım ayaktayım
Burda olmaktan cok mutluyum
Ha bide şu moda olan arkadaş tanıtma olayına qirimde eksik kalmasın
Ganks:Omu o kardeşim ya aramızdan su sızmaz ne yaptıysak birbirimizle paylaşırız ben onun panellerını calarım o benden bi bk alamaz xD
Longh0rn:Moruk pembe yaptım kusura bakma
OzoCozo:Vbci aga son zamanlarda agashieldle ilqilenmekte
AKUMA:Ayhan abi cok şey örenmısımdır
Matriks1536:Ko-Cuce Teşkilatının başı önemli kişilik yer altında büyük bağlantıları var (bide cs oynamayı bilmio)
bigahega:Sevdim kişilik sarışın cocuk
Görkem:Oyunlara başlatıp kacan masum admin..
trance4ever:Yağız o bir o bir o hep bana yardımcı oldu
Mjsamet:Çine qitme planımız var ordaki nüfus için farklı düşüncelerimiz var bir qün qerçekleşcek..
Dogukan:Eticat.net te birlikteydik ama uzun süredir yok ortada
Excalibur:Seviodum ama artık sevmıom :hıh:
Dazo:Dazik turkeyko zamanında tanışmıştık cok ezikdi o zamanlar abi clana al falan diodu =) Oda manevi kardeşlerımdenhö
JrSmoke:Onunlada turkeyko 1505 zamanlarında tanıştık dazo qibidir zaten biz bir ekibiz Alcatraz Her yanda..!
UnstabLe:Bu Cocuk iyi bi cocuk seviom bu cocu ama bazen kıllık yapabilio bana qüvenmio mesela hö
WayTooBaD:Metalci şişman cocuk
BurningHeart:Adamla aynı okulda okuyoruz bi kere birbirimizi qörmedık hö
Alpereks:Tankla fantezisi olan farklı kişilik ayrıca kikbokcuydu sanırım hö
1TurKK:aDam can (= Bliss varken dupe yapardık
Fresky:Bu Cocu nası unuttum la ben hö hayatımın dönum noktalarından biridir ati server actında bende oynuodum o zamanlar sql 2005 daha bizde oturmamış tabi atide bilmio =) komediydi
_Wurucu_:Malawurucu die adlandırdım bu kişilik iyi biridir severım (= ama o benı hiç sevmıo hö
Komaster:İşi qücü bırakıp db yapan psko adam komaster
ByKaraer:Muratcım canım
JrSnayper:Bu cocuk nıe sona kaldı unuttum sanırım bu cocuk hep bana sövüo zaten hem sevio hem sövüo daha kendını çözebilmiş deilim alcatrazın bir üyesidir ayrıca
0uikShare:Usko Kxperı
Shellx:daha denizi çözemedım ne oldu
hakkında bi fikrim yok Hönk
Atladım biri varsa yazsın onun hakkındaki düşüncelerimide yazım herkes bilsin kımın hakkında ne düşünüorum..
Alcatraz Nedir?:
Alcatraz Sansar SaLvonun grubudur bende bu grubu private serverlarda kurdum genelde serverlarda kurulan alcatraz ben veya benım grubumda olan kişiler tarafndan kurulur alcatraz her yanda.. alcatraz kardeşlik..
Nesin Sen:
Rapciyim aga Sansar SaLvo dinlerım Kadıköydür mekanım.. Bana qider yapcaksan kadıköye qelcen
Modaya uydum kendımı tanıttım varmı itirazı olan hö
Oha Aliyi unutmuşum (Xreturns):Ali pskopattır qörkemle aralarında bişe var hala çözemedım gece telefnlar falan dönuo bişeler ..
Son düzenleme: