''Kill The GM Event '' Echelon Databaseden | GLOBAL KO Admini EcheLon |

Konu Yazar

GenereaL

Ne Cücesi Be Boyum 1.80
Mar
183
6
Merhaba Arkadaşlar. Size Son yaptıgım Bugsuz Hiç Bir Hata Olmadan üzerine server açtıgım databaseden bir event sunacagım ..

Global KO ' Serverimdan ' Kill The Event ' [ Server Admin ] Echelon

GlobalKO Admin | Echelon

YouTube - Kill The Gm Event [ Echelon]

BEST OF !

Cevap: ''Kill The GM Event '' Echelon Databaseden | GLOBAL KO Admini EcheLon |

bu gm kill eventmi şimdi resmen user kill event omuş zaa :D

dikkatinizi çekerim server full ezik :) zaten gm dalması lazım :) öyle yağma yok :) 9999 pot kim bulmuş :)benim kendim özel editledigim databasem iyi tuttu ama :) Tekra Globalko açıyım dedim :) bilirsiniz belki eski globalko dan tanıyanlar vardır.

Özel editlediğin ha :) 2 günde v8 yaptın mı sanıyorsun kardeş? Sen daha o dblerde neyin ne oldugunu bilmiyorsun daha. Paylaşılan dblerde var olan npc adlarını şekillerini değiştirerek database editör olduğunu sanmayasın. Database dedigin örnek homeko db gibi olacak. Kaç ay önce paylaşıldi dbler ancak millet hala homeko v1 v2 db diye server açıyor. Sen kendini database editör sanıyorsun ha :) Gm elvet dalarda sen biraz event yerine kendin zevk alıp userlere eziyet etmişsin. Daha yolun uzun..

Özel editlediğin ha :) 2 günde v8 yaptın mı sanıyorsun kardeş? Sen daha o dblerde neyin ne oldugunu bilmiyorsun daha. Paylaşılan dblerde var olan npc adlarını şekillerini değiştirerek database editör olduğunu sanmayasın. Database dedigin örnek homeko db gibi olacak. Kaç ay önce paylaşıldi dbler ancak millet hala homeko v1 v2 db diye server açıyor. Sen kendini database editör sanıyorsun ha :) Gm elvet dalarda sen biraz event yerine kendin zevk alıp userlere eziyet etmişsin. Daha yolun uzun..
korkma biz dünkü çocuk degiliz zaten öyle yapanlarıda kınıyorum. ( Npc vesaire gibi ismleri degiştirmekle uğraşmam - buglu dbleri onarıp kendi özelliklerimi ekleyip mesela yeni zone yeni item gibi yeni yaratıklar gibi vesaire gibi özellikler yaptıysak bunada bir laf yapıyorsanız helal olsun diyorum...

+ Dikkatinizi Çekerim Benim Kill the Gm Eventa Çağırdıklarım Hepsi Ezik Büzük Adamlar.
+ Sizin Gibi Pk'Serverlarda Gm Event ı Yapmam .. Çünki Pvp Serverların Hepsinde GM Gibi. :)
+ Feyyaz Kardeşim Gm Göremedim ya Videoda :) ( Heralde Userleri Gm ile Karıştırdın :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

bu eşleyon mu nedir kendini allah sanıyo xD

Ne Yazıkki , Profesyonel Bir Kill Event Diyemeyecegim Kadar Basit . Noticeden Arkadaslar Arenaya Gelin Biraz Vs Atalim Yazilmista 5 10 Kişi Gelmiş Gibi Duruyor . Kill The Gm Event Colony Zone Dahilinde ve Her 2 Irk Gm İnin Colony Zone' a Katilmasiyla Yapilir . Ayrica Onlari İzleyen 1 de GM Olur Gerekli Noticeleri Gecmek İçin Bu Çok Basit Ötesi Bir Event Gercekleri Söylemek Gerekirse :)

Arkadaşım ya ben laf anlatamıyorum yada siz 'özürlüsünüz'
serveri açılalı daha ( 1.gün olmuş ne meali var cz'de yapmanın birileri birbirini kesecek event bok yoluna gidecek userler sikayet edecek sonra çık işin içinden cıkabilirsen.. birde forumda isim yapmışlar yazıklar olsun. ( gerekli noticeler verildi zaten o kadar kişiyi oraya toplamanın başka yolu yok gerekli event a uygun usko tarzı hediyeler verilip sonlandı. yani sizin bağsettiginiz bir pvp server 'Usko Degil' CANIM !)

Konusma Üslubuna Dikkat Et Bir Daha Uyarılmazsın..

Ne Yazıkki , Profesyonel Bir Kill Event Diyemeyecegim Kadar Basit . Noticeden Arkadaslar Arenaya Gelin Biraz Vs Atalim Yazilmista 5 10 Kişi Gelmiş Gibi Duruyor . Kill The Gm Event Colony Zone Dahilinde ve Her 2 Irk Gm İnin Colony Zone' a Katilmasiyla Yapilir . Ayrica Onlari İzleyen 1 de GM Olur Gerekli Noticeleri Gecmek İçin Bu Çok Basit Ötesi Bir Event Gercekleri Söylemek Gerekirse :)

adamım yah:Ddoğru soluyor cok amatörce olmus yılmaz gibi ingilizce-turkce söleyerek yapılır onun gibi gm yöneteni görmedım daha hö

Geri
Üst Alt