KingoWolf Ebenezer / Düpe Fix / Pw Koxp Fix / MykoHack Fix / Saldırılar Fix !

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan LYCAN61
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

LYCAN61

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Eki
112
0
-Np Bug Fix
-Stat Edit Fix
-Merchant Hack Fix
-Seri 50m Fix
-Seri 3k Exp Fix
-Maradon NCS Fix
-Ko Server Killer 3.1 3.2 Beta Fix Notice Geçme Olayı
-Seri Skill Engellendi
-Npc Kesme Engellendi !
-Koxp Ve Türleri Acilmamakta
-Power Up Store Kapatilmiştir Giriş Sadece İnnden Dupe EngeL için
-SaldiriLara Karşı Ebenezer & Ebenezer Fix & FirewaLL
-SağLam Packerle Packlenmiştir Version Bulunsa Bile Giremez

Userlere Atılacak Patch vs vs Yoktur !

Download :

http://s1.dosya.tc/Ebenezer_7365.rar.html

Cevap: KingoWolf Ebenezer / Düpe Fix / Pw Koxp Fix / MykoHack Fix / Saldırılar Fix !

nod 32 virüs buldu :S..

Son düzenleme:
Cevap: KingoWolf Ebenezer / Düpe Fix / Pw Koxp Fix / MykoHack Fix / Saldırılar Fix !

hile :D nasıl engeliion patch olmadan xD öle bişey olsa Anti cıkarmazalar

Patchsiz nasıl birşey engelliceksinki :S

peeh.. ben bu kaşar starın ta.. hö bi ebenezer client editörü cıkardı biz hexle editlerken bu program dagıldı tek tuşla fixliyip paylasıyolar.. oh valla hö

senin anan amını bacını sikim arkdaşlar isterseniz ban layın bu pic yüüzden pc vürüs girdi server açamaıyorum sne yüüzden simdi bilgisayara format atım su konuyu kaldrın baskalrın pc leri zarar görmeden :@

Sağol Dostum Çok Güzel Her Fixlemişin Herşeyi.

Eline SağLık.

Virüs Vs YOK ! Bn Kendm DeneDim. Şuan Acık Olan ServerDada Bu Ebenezer KuruLu Hiç Bişi De Oldugu Yok Virüs Falan Diyen Kmse Onun Pc Sinde BişiLik WarDıR.

patch vermeden hileler nasıl engellencek anlamadım

indirmeyin virüslü!!!

sakın indirmeyin beyler pc format atm ibenin yüüzden indridm :S pc kafa yedi

Geri
Üst Alt