Kişisel ~ Yardım bekliyorum =((

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Jokker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Jokker

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Ocak
423
13
Arkadaşlar gercekten yorumlarınız icin cok teşekkür ederim.Bir cogunuzun etkisi oldu fakat büyük etki ailem ve bendim ve artık Denizlispor adına oynuyorum , denizlide yaşıyor ozel denizli kolejinde okuyorum.. Denizlide yaşayan varmı ? :)

Son düzenleme:
Cevap: Kişisel ~ Yardım bekliyorum =((

Her zaman önce okul gelir ozan :)
gun glr allah gostermesın sakatlanırsın basına 1 ıs gelır denızlıspor sana sırtını doner ..
ama okursan kolunda 1 altın bılezık olur aç kalmassın, sürünmezsin

Bende oyle düşünüyorum fakat adamlar zaten once okul diyor ama ben uyum saglıyabilcekmiyim ki dostum

Lisenı bıtırene kdr mecbur dişini sıkıcaksın... şurda 3 senen kalmıs uni. de okdr yorulmassın ztn ... 3 sene yı atlattınmı zaten senın ıcın gerısı gelır :)

Sporcu adam zaten yeterince çalışkan olur eğer takımda önemli biriysen sana destek olurlar

Yeğenim balıkesir genç banvitlerde basketbol oynuyor İzzet ismi duymuşsundur 2,10 luk dev.Neyse konuya gelelim o okula gitmiyor.Sadece sınavdan sınava gidiyor.CEvapları veriyorlar ve direk geçiriyor.Universite olarakta spor fakültesi (4yıllık) garanti.Kulüp gönderiyor.Eğer gerçekten sporcuysan , bir kulüpte oynuyorsan sana da böyle yaparlardı.Değilsin demiyorum belki söylediklerin doğru ama kendimde zamanında spor yaptım , sporcu adamı okula götürmezler , haftanın 5 günü çift antreman yaptırırlar.

Bakın bende eminim ki okulu gecicegim zaten , benimde burdan bucaspora transfer olan arkadaşlarım var fakat ben oyle spor akedemisne gitmek istemiyorum bilgisayar mühendisligi istiyorum :)

Geri
Üst Alt