Kız Ayarlamak İçin 10 Taktik İçeri :):)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan JrSmoke
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Kız Ayarlamak İçin 10 Taktik İçeri :):)

7)Bir çay bahçesinde iseniz gözüne kestirdiğiniz kızın masasına yavaş yavaş ilerleyin üzerine yanlışlıka olmuş süsü vererek çay dökün ve gömleğinizi çıkarıp buyur bununla sil deyin bu nazik hareketinize dayanamaz
11-)her nerde olursa olsun kızın dudakalrına yapışın.ister istemez sizinle çıkaçaktır
Şu 2 sinde KopTum yaw :D

kıza +rep verin sizinle çıkacaktır :haha:

4)Kız otobüs durağında bekliyorsa felan otobüs geldimi diye sorun hemen ardından telefonunuz çalıyormuş gibi cebinizden çıkarıp kulağınıza dayayın -aloo benim peşimi bırak kızım benden sana yar olmaz ben dürüst bir erkeğim! deyip cebinize koyun tekrar kıza dönüp ya bu kız manyak peşimi bırakmıyor ama sizin gibi birisi olsa neyse.. deyip muhabbeti başlatın

Müthişşşş!!
abi o anda yha telefon çalarsa.Alay konusu oluruz.

13.Eyer Denizdeyseniz Ve Hoslandığınız Kız Yanınızda Yüzüyorsa Sudan Güzel Bir TAs Vs. Bularak Suya DAlın Ve Gözünüz Kapalıymış Gibi Kıza Çarpın Ve hemen Kalkıp Özür Dileyin Ve Aslında Ben Gözüm Açık Yüzemem diyip tebessüm edin ve Önceden Hazırladığınız Tası Ona Verirken Su Sekilde İltifan Edin Size Çarpmadan Önce Yerde Güzel Bİr Tas Buldum Sizin Olsun Ama Sizden Güzel olmasada idare eder...Kesin Oltaya Düser... Aksamda Dolasırken Yanına Gidin ve nasılsınız bugunkü olay için kusura bakmayın diyerek bir tas daha buldum? muhabette baslayın... :) :D:D

benim isime yaradı...sizede yarıyacaktır...Ben Yakınlarda disko vardı oraya götürdüm sizde hemen yataha götürmeyin önce sarhoşşş olması şart hehe :D:D:D:D:D

Gene iisn gzL bir konu....

9)Bir konserdeyseniz heyecenla kendini müziğe vermiş bir kızın kolyesini çaktırmadan alın ve kıza bunu yerden budum herhalde sizin deyin

calarken anlarsa ne olacak kacısda yok etraf dolu iibi dayak yersin 100 200 kisiden :D:D

9)Bir konserdeyseniz heyecenla kendini müziğe vermiş bir kızın kolyesini çaktırmadan alın ve kıza bunu yerden budum herhalde sizin deyin
11-) her nerde olursa olsun kızın dudakalrına yapışın.ister istemez sizinle çıkaçaktır

katılıyorum bu 2 sine:D

Bhen Cok Kızla CIktım Hıc Bu YOntemler Ise Yaramıo Ya Kızın Onunde COcuk Doveceksın Yada Hocaya Dıkleneceksın 2ıncı SOledımı Tavsıye Etmem Baban Gelır .... Yersın :D

Geri
Üst Alt