Konu Yazar tentacool Member Ocak 205 1 2 Ağu 2009 #1 Kız magede sheller gözüküyor ancak bacaklar falan beyaz gözüküyor çok kötü bir görüntü ben ten rengi olmasını istiyorum. Birde rebirth patchleri nasıl silerim usko fxini pvp fxiyle değiştirsem ne olur? Eğer yardım ederseniz +rep atarım.
Kız magede sheller gözüküyor ancak bacaklar falan beyaz gözüküyor çok kötü bir görüntü ben ten rengi olmasını istiyorum. Birde rebirth patchleri nasıl silerim usko fxini pvp fxiyle değiştirsem ne olur? Eğer yardım ederseniz +rep atarım.
ozgurturk102 New Member Kalemi Kırıldı! Haz 302 4 2 Ağu 2009 #2 Cevap: Kız mage yardım Client Paylaşımları - Ko-Cuce orc kız mage pacht indir onu, rebirt qörünümü kaldırmak için item klasörünü deiştir ++++ R3PPP PLS
Cevap: Kız mage yardım Client Paylaşımları - Ko-Cuce orc kız mage pacht indir onu, rebirt qörünümü kaldırmak için item klasörünü deiştir ++++ R3PPP PLS
Konu Yazar tentacool Member Ocak 205 1 2 Ağu 2009 #3 Cevap: Kız mage yardım ben normak el moraddaki kız mage'i diyorum