evet anladım'ki kızlar para, sevgi(değil), aşk(değil), yakışıklık , abazalık ister şimdiki kızlar tabikide.
Aynen dediklerinizi uyguladım gerçekten. Bakımlı oldum pederden sürekli para kopardım, altıma araba aldım, motor aldım ve kızları attım sürekli ilgi gördüm. Kendim bile şaşırdım, Şaşıyorumki neden böyle diye ?. Neden herkesin gözü yükseklerde. Arkadaşım vardı bir çirkin kız (ona göre öyley'di) bu arkadaşıma aşık oldu ama delicesine yok böyle bir aşk, neyse arkadaşım bir qün qeldi bana diyor : Emir ben bu kızla çıkcam ama makarasına , neden diye sordum enteresan ve alışkın bir cevab verdi : " Bilmiyorum kız çok çirkin utanıyorum dışarda gezmeye eve atcam becercem (afedersiniz) sonra bırakcam. Arkadaşıma diycek bir lafm yoktu , neden diye sorarsanız ona çok güveniyordum öyle bir insan değildi çünkü. Eskiden buna abileri ( şimdiki dilimizde desek Mahallenin Reisleri Pehh
) demişki : Kızları sevmiyceksin çıkcaksan (-----***-----) bırakıcaksın demek istediğimi anlayan anladı zaten. Bu'da sanırım onlara uyub aynısı yaptı, Neyse çocuğa ve o adamın karşısına çıkcak kıza gerçekten üzülüyorum
. Demek istediğim Güzelliğe bakmıycaksın insanlığına bakıcaksın
.
Belki Takmazsınız bu dediklerimi ama neyse gerisi size kalmış . Zaten kahr olub gidiyoruz.
Ha elebette bu dünyanın güzel yanları mutlu anları var ve şükür ediyorumki ben o bölümündeyim. İnş Sizde düşersiniz bu cennet bölümüne hehe
.
Saygılar.
+412312414124 kere katılıorum sana ...