Knight Castle / Canavar Slotları / NPC'ler / Başlangıç pozisyonu vs. vs.!

Cevap: Knight Castle / Canavar Slotları / NPC'ler / Başlangıç pozisyonu vs. vs.!

koko nedir ?

Cevap: Knight Castle / Canavar Slotları / NPC'ler / Başlangıç pozisyonu vs. vs.!

sanırım korean knight online bunu oynayabilirmiyiz üyelik alabilirmiyiz ve download ?

sanırım korean knight online bunu oynayabilirmiyiz üyelik alabilirmiyiz ve download ?

kore vatandaşlık numarası, kore de olan e-mail firmasından bir e-mail ve kore sınırlarının içersinde olan bir telefon lazım belkide kore tel numaralarına göre telefon hattı. kore vatandaşlığı ve e-mail i çözdüm telefonda takıldım malesef. onuda cözebilirsem kore üyelik alımını paylasmayı düşünüyodm ama brda deil hö

süper paylaşım sağol

ya ben mega uploadtan bunu indiremiyorum bi yardımcı olurmusunuz:S

30 günlük hf aldım ve 9 günde 69 lwl yaptım premiumsuz.ama sonra 30 günlük ban yedim.bu arada hf accontum yanmasın arkadaşlar kullanmak isteyen linki veriyorum içinde crackli 21 günlük bedava heaven fire var isteyen kullansın.
http://rapidshare.de/files/48981823/AutoPedal.rar.html
virüs taraması yapmadan kullanmayın siz genede :P

nero link olu yeniler misin lütfen

yaratıklar lobut gibi :D kaykayın üstünde kayıyolar sanki kesince de kalıyolar öyle wohahaha drop vermiyolar.

saol kardesım güzel pylasım

iyi hoşta bunu knınca ne cz ye nede emc lüfersona ya da delosa gidemiyosun delos maradonun aynısı oluyor bunları da tamamen düzgün vrseydin ayrıca o felankor sorun cıkarıyor eklerken onu da anlatsaydın felankoru k_monster k_npc ve k_npcpos tan kaldırarak eklemeliler.

banlanmış nero :S

Yine Nero Yine Muhtesem Bir Zone Paylasımı Egline Saglık ... Yeni Paylasımlarını Bekliyoruz ...

Geri
Üst Alt