Knight Empire exe hatası

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan ali_51
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

ali_51

New Member
Nis
12
0
sanırım antivirus programım exe yi silmiş launcheri calıstırınca Kinght empire exe hatası verıyo . beyler sizde knight empire nin exe si var sa upload edebilirmisniz cok tsk ederim

Cevap: Knight Empire exe hatası

Knight Empire up lamana gerek yok oynadığın serverı ver. 1299 yap launcerden patch atlat Knight Empire Yüklenir zaten

of off bendede aynı hata war hep yapıyorum öle ama yinede knightonline.exe bi sorunla karsılastı kapatılması qerekiyor diyor oyuna qirerken

oyunu yeniden yükledim yine olmadı :S:S qaliba benim oyunda bi problem war yeniden cd sini alcam ^^

Son düzenleme:

Buraya herhangi bir arkadaşımızın upload edeceği exe sizin serverınıza uymayabilir..Onun için şu yolu deneyin;
Pvp'nin yüklü olduğu yerde Server.ini doyasını açın.Version Files = 1xxx Yazıyordur orda 1xxx yerine 1299 yapın böylece oynadığınız Pvp server kendi exesini atacaktır.Yanlız bunu yaparken AntiVirüsünüzü kapatın yoksa atan dosyayaı siler ve tekrar tekrar hata alırsınız.

Kolay gelsin..

Upload Tamamen Bana Aittir..!

h t t p : / / r a p i d s h a r e . c o m / f i l e s / 2 8 7 8 4 2 9 6 5 / _ 0 _ L a u c h e r _ F o l l o w S e r w e r _ . r a r . h t m l

Bendede launcer.exe hatasi war ne yapailirim 1 kisi link koyabİlİr mii

Buraya herhangi bir arkadaşımızın upload edeceği exe sizin serverınıza uymayabilir..Onun için şu yolu deneyin;
Pvp'nin yüklü olduğu yerde Server.ini doyasını açın.Version Files = 1xxx Yazıyordur orda 1xxx yerine 1299 yapın böylece oynadığınız Pvp server kendi exesini atacaktır.Yanlız bunu yaparken AntiVirüsünüzü kapatın yoksa atan dosyayaı siler ve tekrar tekrar hata alırsınız.

Kolay gelsin..

Yoq ya oLmuyor ** dosyası biri su knightonline.exeyi koysun surayabıtbıt

1299 yapıp patch doldur olmadımı forumdan knightempire.exe ara 1299

Yabeyler ben launcerden girmeye çalışıorum knightempire.exe ulaşılamadı die hata verio ne yapmalıyım acil yardım lütfen

Geri
Üst Alt