Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Knight-Kingdom.net 19xx 1-83 USKO SKILLS || USKO REBIRTH || WINGS PATHOS || BDW JURId
Cevap: Knight-Kingdom.net 19xx 1-83 USKO SKILLS || USKO REBIRTH || WINGS PATHOS || BD
Bu Kadar Saçma ve Gözü Doymaz Bir Server Görmemiştim Onuda Görmüş Oldum . Serverda 500 KC 11-12 Lira +7 HB'yi Sorduğumda ise HB 2500 3000 KC Dediler. ve Direk Serverı Bıraktım Bu Ne Böyle 500 KC nin 11 12 Lira Oldğu Sw de HB +7 Etse Etse EN Fazla 1500 KC Eder Bu Ne Böyle . PUSTA Item Satıyorlar ITEMLER 2 Aylık Üstelik 1500 KC Tanesi 2 Aylık Iteme 30 Lira Verecek Adamlar Varsa Hiç Yaşamasın Bence Hangug Sword Bile 2500 3000 KC ARTIK Bunu Okuduktan Sonrada Servera Başlarsınız Yazık Harbiden
Uzun LAFIN KISASI HERZAMANKI GiBi BURASIDA USKO GiBi PARASI OLAN KONUSUYOR BEYLER . 0 TAVSiYE . 0 TAVSiYE 0 TAVSiYE !
Cevap: Knight-Kingdom.net 19xx 1-83 USKO SKILLS || USKO REBIRTH || WINGS PATHOS || BD
server müthiş hilesiz hurdasız tam bir usko keyfi emek sever:rock::rock:
3 minutes dakika sonra eklenen:
beyenmeyen defolur gider arkadaşım bu kadar basit.Adamlarda sunucuya para verio heralde sen keyif sürcen adamın cebinden çıkıo o para hem zorla ver diyende yok sana varsa bileğin dizersin itemlerini alırsın o itemlerle kc ni !!
Arkadaşlar 1900 patch gorunce super server ıste bu dedim ve yukledım ama yukledıgıme pısman oldum level olayı problemsız 77 oluyorsun gorevlerle 83 hersey guzel ama sana 3gunluk +1 rebırth ıtem verıyorlar ne yapabılırsen 3 gunde yap dıyorlar sonra sıliniyor parayla almak zorundasın madenler ana baba gunu eger paran yoksa servera gırme tavsiyem pvp server bul oraya gır kc puanları var usko euko ıle aynı para golden mattock dıyorlar gold bar daha fazla cıkıyor dıye 1 ay ıcın 55tl para ıstıyorlar ) ayrıca sanmayın ıtem dızdım pk atıcam koxperlar ucusuyor etrafta tamam ban olayıda var ama bu exp kolay oldguu surece adam yenı character acıp yıne gelır.paran varsa oyna