Knight Online a Gelicek yenilikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Reallizt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Knight Online a Gelicek yenilikler

oyunu wow a benzetmeye çalışıyorlar bizden aldıkları parayla güya oyunu geliştiriyolar

Arkadaşlar herkese eşit itemler ve skiller veriliyor.

Saç stilleri fena değil.Warior tüm karakterleri içinde barındırır olmuş.Pek hoşuma gitmedi o yanı.Teşekkürler..

AKUMA yi gördüm sanki orda o ne karakter ole sanki AKUMA ya benziyor 50km den görsem tanirim bu AKUMA :D 2:37-40 saniyeye dikkat :D

pvp geçirek len direk xD

sol altta maxın butonunun yanına yeni bişey gelmiş :o:

chaos süper ya :rock:

botlara karşı savaşıyon düşünsene way anasını :D

Son düzenleme:

oyunu wow a benzetmeye çalışıyorlar bizden aldıkları parayla güya oyunu geliştiriyolar

sizden aldıkları para ile değil, koreli oyunculardan aldıkları para ile. artık şunu ayırt edin. oyunu geliştiren k2network değil, mgame. he bide wowdan ziyade aion özentliği sezdim.

Knigtin BunLari DüsünüceginE KoxP iLLetinden Kurtulmasini DüsünseLer Daha iYi

Koxp kore için bir tehtid değil. adamlar insan gibi oynuyor. hile ile değil. bunu k2nin yapması gerek. koxpa resmen "izin veren" k2.

Hahah Harikamı İğrenç demek istedin Galiba :icon_eek: ya o warior ne öle her bişiyi attı bu pacth gelirse knight oynamam

sen oynamasanda oynayacak birsürü knight online oyuncusu var. aşın bunları. ben oynamam deyince adamlar yaptıklarından vazgeçecek değiller. elbette oyunun gelişmesi gerek.

ayrıca güzellik görecelidir. ahmet beğenmez mehmet beğenir. adamlarda beğenmişlerki yayına geçiriyorlar.

bu arada, oyun bana göre diğer rpg oyunlarına yeni yeni yaklaşıyor. oyunun türü Fantasy MMORPG ama tek fantastik şey felankor bu nasıl iş. yavaş yavaş türünün özüne dönüyor. RPG türünde paso bişi kes adam öldür mantığı yoktur.

Son düzenleme:

japkoda KOXPUN K si yok. Acın koxpu, koxp dona kalıyor exe kapat veriyor ;)

Bakın beyler Usko Bu Yenilikleri
Japko ve Koreko da Deniyo adamlar tutturuyo Ve Uskodada DEniyo Olay bundan İbaret :S
Sizin fiqirlerinize bende katılıyorum Ama Adam Deniyo sonuçta Japonlarda :)

arkadaşım KNİGHT ONLİNE BÜTÜN ONLİNE OYUNLARIN EN AZ GELİŞMİŞ GRAFİĞİNE SAHİPTİR.
ADAMLARDA DİĞER OYUNLAR GİBİ USKO yu GELİŞTİRME DERDİNDE :)
İSTERSEN ARAŞTIMA YAP EN AZ GRAFİK KNİGHTTA

Son düzenleme:

warrior mu magemi rogue mi çözemedim.. nova gibi skilleri görünmezlikleri vs.. var.. anlasılan tüm karakterleri eşit özelliklere sokucaklar..

Adi ustunde bir event daha ne oldugunu bile bilmiyoruz gorunus acisindan warrior gibi gozuksede karakterler gene aynidir kanimca sadece gorunumleri warrior :sakalli:

O Taktığı bir elbise var ve Kanat Çıkıyor bir tek o bölümü ve Karakter Yüz şekillerini sevdim güzel olmuş oraları harici yerler pekde güzel değil. ama hayırlısı bekleyip göreceğiz.

ordaki warrior dedikleriniz yeni bdw sistemi bdw baslayınca herkes o sekli alıo ve o skiller gelio yani ezik carlada qirseniz is yapabilirsiniz tüm itemler skiller aynı cıkınca aynı sekilde kutu vs alıyosunuz

japkoda KOXPUN K si yok. Acın koxpu, koxp dona kalıyor exe kapat veriyor ;)

Japko değil kore bu bıtbıt ama dediğin doğru :sakalli: Bide bu arada korede fazla sorun olacağını sanmıyorum bu olayların . herkes birbirine yardım ettiği için pek bi sorun olmaz gibime geliyor . Ama oyun bozuluyor o ayrı mesele :o:

Hazır japko kore açılmışken user farkını alatayım :-:

Japkoda japonlar hiç yardım etmez ksamaz bile korekoda koreliler çok insanca davranıyor . Hatta biz türkçe bile öğretmiştik bazılarına :D

Hazır japko kore açılmışken user farkını alatayım :-:

Japkoda japonlar hiç yardım etmez ksamaz bile korekoda koreliler çok insanca davranıyor . Hatta biz türkçe bile öğretmiştik bazılarına :D

emin ol japonlarda aynı yardımseverlikde fakat herkese karşı değil biraz önyargılılar sadece.

Bu güzelde Bole serwer war galıba baksana adamlar war japon ko falansa oynarım bunuxD

Way Anasını O Kanatlar Ney Öyle :D:D:D

Geri
Üst Alt