Knight Online a Gelicek yenilikler

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Reallizt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Knight Online a Gelicek yenilikler

Öylede Bi Biter Kı Hemde O Biçim Bide 1311 Filesleri Cıktı 1453 Filesler Cıktı Linux Olarak Versiyon Az Daha Geliştimi Usko Devri Kapanır.

Arkadaşım yanlış anlama ama USKO yu sadece Bu forumdakiler oynamıyo:)
O adamlar Günde Kaç Bin dolarlar kazanıyo BİTME diye bi ihtimal yok.

Knigtin BunLari DüsünüceginE KoxP iLLetinden Kurtulmasini DüsünseLer Daha iYi :)

Arkadaşım Usko Zaten İstese Koxpu KÖKTEN KALDIRIR FAKAT ADAM KOXP sayesinde daha çok para kazanıyor.Çünkü: GOLD PRemiumlu Birini adam koxpdan banlıyınca GOld PREmıumLu adam oyuna bir daha devam etcektir..Bu mantıkla ÇALIŞIYO Adam :)

Son düzenleme:

ewt ona açıklık getirelim o eventta hrkes eşit oluyor yani o eventtan çıkınca normal çarınıza dönüyorsunuz....

BU USKOO BEYLER OTU BITSE BOKU BITMEZ :d:d:d

Warrior Ümraniye Sapığı' na benzemiş :D 1500 lerdeki halini çok özledim ben

Haha Warrior Ümraniye Sapına Benzemiş Teşekkür Ederim Bizimle Paylaştıgın İçin :)

1500 versiyonu olsun usko biter türkler oynuyor zaten coguda pvp yi bılmez uskoya girin %75 i pvp ne bılmez emin olun iyi bi server ile usko biter

bence gzl olmus ama oyun user kaybedıyor ve kaybetmeyede mahkum cunku usko turkıyeede yıllarca var ve artık ufak tefek yenılıkler getırerk oyunu sevdıremezler bu oyunu bırakanalr neden bıraktıkları bellı ve bıdahada baslamazlar kımısı sınıf tekrarları yapdı kımınısı ailesiden bagı koptu kımısı mılyarlar kaybettı (mılyarlar dıyınce hafıdfe almayın bu gercektır 1 2 3 mılyarla baslayım 20 kadar yolu var hepsımnıde sahıdım) vb.... oyunun bu halı ck ıyı ama dusunun admalar 1453 de ısı bıtırdı ve tum turklerı buraya kıtledı bence bu yenılıklerle dıyer ulkelerde sanslarını denıyecekler

Geri
Üst Alt