Knight Online Aleminde Kullanılan Rakamlar(Sayılar) Size Neleri Çağrıştırıyor ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Audreys
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

Audreys

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Nis
1,897
2
Knight Online Aleminde ( Swift(1111) , Buff(+++) , TP'lemek(4444) , Düşmanı Görünce (5555) , Cure(CC) ve Bunlara Benzer Birsürü Kısaltmalı Kelimeler Kullanılıyor.

Eminim Çoğu Kişi Bunların Tam Anlamını Bilmiyodur. Sadece Herkez Diyo Diye Diyodur ..

Sizce 555 , 4444 , +++ , CC , 1111 Ne Demek ?
(Bir Gerçeği Size Itıraf'da Bulunayım Ben Hiçbirinin Gerçek Anlamını Bilmyorum :icon_eek:

Alttaki Resimdede 1-2 Yorumcunun Cevabı

e03de79c.jpg

Cevap: Knight Online Aleminde Kullanılan Rakamlar(Sayılar) Size Neleri Çağrıştırıyor

Matematiksel Olarak Biraz Saçma Ama Bu Saatde Bu Geldi Aklıma ;

+++ yani ( 3 ) + 111111 = 4444

44444 + 11111 = 55555

>>>>>> Buda Sonuc göstergesi olsun swift isterler ya :)

Bu denklem içerisinde gelişen garip sacma birşey işte yahu :)

Son düzenleme:
Cevap: Knight Online Aleminde Kullanılan Rakamlar(Sayılar) Size Neleri Çağrıştırıyor

Matematiksel Olarak Biraz Saçma Ama Bu Saatde Bu Geldi Aklıma ;

+++ yani ( 3 ) + 111111 = 4444

44444 + 11111 = 55555

>>>>>> Buda Sonuc göstergesi olsun swift isterler ya :)

Bu denklem içerisinde gelişen garip sacma birşey işte yahu :)

Knight'dada matematik işliyoruz helal olsun :)

Biraz Saçma Belki Alakasız Ama Bu Terimler Zaten Birbirinden Sacma ve Alakasız Bende onlara Uygun Birşey Yapayım Dediydim

Biraz Saçma Belki Alakasız Ama Bu Terimler Zaten Birbirinden Sacma ve Alakasız Bende onlara Uygun Birşey Yapayım Dediydim
Birazmı ? , Hayal gücün aşırı derecede gelişmiş abi . Elbet bi bilen çıkar :)

Knight Online Aleminde ( Swift(1111) , Buff(+++) , TP'lemek(4444) , Düşmanı Görünce (5555) , Cure(CC) ve Bunlara Benzer Birsürü Kısaltmalı Kelimeler Kullanılıyor.

Eminim Çoğu Kişi Bunların Tam Anlamını Bilmiyodur. Sadece Herkez Diyo Diye Diyodur ..

Sizce 555 , 4444 , +++ , CC , 1111 Ne Demek ?
(Bir Gerçeği Size Itıraf'da Bulunayım Ben Hiçbirinin Gerçek Anlamını Bilmyorum :icon_eek:

Alttaki Resimdede 1-2 Yorumcunun Cevabı

e03de79c.jpg

Bildiklerimi acıklıym sana Şu şekilde ;
555 = Düşma ( Humansan karus geliyor gbi vs. )
444 = TP ( Çekme )
+++ = Buff
CC = Cure
111 = Sw veya <<<<

Bildiklerimi acıklıym sana Şu şekilde ;
555 = Düşma ( Humansan karus geliyor gbi vs. )
444 = TP ( Çekme )
+++ = Buff
CC = Cure
111 = Sw veya <<<<
Bunları bizde biliyoruz . Fakat kim veyahut neden böyle kısaltmalar konulmuş veya kim çıkartmış bunlara bi amacı varmı yabancı dillerde ona bakıyoruz.

Delinin teki kuyuya bir taş atmış bütün akıllılarda arkasından atlamış. :)

Geri
Üst Alt