Knight Online Emulator Benim Düzenlemem (ROFD) (hata düzeltildi)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Shutup
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Knight Online Emulator Benim Düzenlemem (ROFD) (hata düzeltildi)

uraşsak elimize bişeyler geçer ben şu silkroadın emusunda auto respawn npc çalıştırabilen versiyonunu çıkan foruma veriyim izin verirseniz belki bişeyler çıkar :S

gerek yok matrixin elinde daha ilerisi olduna eminim bu verdiği tah geçen senenin moradona bile geçilmiyor matrixte turkeyko.comda görmüştüm ilerisini

Bunlarla birsey yapilmaz. Emulator denilensey kisacasi bir Loginserver. DB yok ortalikta sadece görünüm idir. Bunun yanina daha. Ebenzer yazilicak oda imkansiz Source kodlari yok. Aiserver Aujard ayni hikaye. Sadece birnevi Loginserver.

Emu ne yapar?
=> Knight Online Usko server'mış gibi davranır ve ona göre cevaplar yollar cliente..Yani usko server'ın sıfırdan yazılması gibi birşey..
Ben şimdi size yaptıklarımı vereyim..

RapidShare: 1-Click Webhosting

Kurulumunu içinde bulunuyor..

bu database'i kn_online olarak kurun..
Dosyaları bir yere çıkartın.
Önce loginserver sonra ebenezeri açın..
ve oyuna girin :)

=> RESİMLİ ANLATIM :D
resimlianlatmrofdso7.jpg

=> RESİMLİ ANLATIM :D

ve önemli dipnot:
ARKADAŞLAR SİZ TB_USER'DAN oyuncu açmayın..
char id'leri farklı bir yöntem ile şifreliyor..
Bırakın 74ko'daki gibi oyun içinden açsın charları..

RapidShare: 1-Click Webhosting

programın geliştirmesi tamamen bana aittir..

Yardımcı olmayan ve hevesimi kıran Berkin'e , Ağa hadi yazalım diyip hala daha başlamadığımız Berkay'a ve "ağa" testçim MJSAMET'e teşekkürler :)

Vay be helal olsun bu adam Fire Drake server bile açar yada açmıştır haber etmiyordur :D

Bunlarla birsey yapilmaz. Emulator denilensey kisacasi bir Loginserver. DB yok ortalikta sadece görünüm idir. Bunun yanina daha. Ebenzer yazilicak oda imkansiz Source kodlari yok. Aiserver Aujard ayni hikaye. Sadece birnevi Loginserver.

Umarım bunu ciddi olarak yazmamışsındır çünkü bu komik birşey..
Bu emu , zaten loginserver ve ebenezer'den oluşuyor.
Ai-server aujard vs. gibi programlara ihtiyaç duymuyor çünkü o şekilde yazılmamış (zaten knight online server'ı için ai-server ebenezer aujard üçlüsü yerine tek program kullanılabilirdi bunu bildiğinizi var sayıyorum).

Ayrıca kaynak kodları var , çünkü bu emulator sıfırdan yazılmış. Varolan bir C++ kod veya başka birşey üzerine kurulmamıştır. (Delphi ile macaristanlı biri yazmış bunu ilk)

Ayrıca nasıl bunun görünüm olduğunu iddia edebilirsin? (Gerydeft kaynak kodlarını da yayınladı) İçinde 5000'den fazla kod var..

Ve bunun orjinalinde zaten database kullanılmıyordu. Adam database yerine dosyaları kullanmayı tercih ediyordu.Database bağlantısını ben ekledim...

Gerydeft ıle konustugumda adamların emuyu ıyıce ılerlettıklerını orendım ve bu pıyasada dolasn emu 1.5 yıl oncesıne aıtmıs adamlar emuda pk yapıyorlarmıs ama ne kadar gercek tartışılır.

Arkadaşlar line age 2 private serverlarıda emu ile açılıyordu snaırım.Neden olmasın bence yapmışlardır iyi programcı herşeyi yapar emu deyip geçme :D

warcraft tamamen emu ile çalışıyor :D

Keşke hiçbir sorun olmasa ne güzel olurdu be :D

Launcher hatası verdı hö 1299, 1453 clıenttede aynı. Sımdıde 1505 clıentı kuruorum bıde onda denıyım :)

warcraft tamamen emu ile çalışıyor :D

ayrıca wow mysql kullanıyordu emusununda 50 çeşidi vardı emuları dos program şeklindeydi vs. vs konun emusu biraz zor ayrıca wow da emu denilen şey bizim private server dediğimiz server fileslerle aynıdır herzaman olduğu gibi farklı bi isim koymak açısından wowcular ona emu diyor

Launcher hatası tamamdır oyun giriş tmm dır npc lerı çözemedım bende :(

yaw konu açmışın sanırım güzelde bir şey paylaşmışsın ne old pek anlamadım ama:D bari adam gibi açıklama ekleseydin cilen 1299 cilente attım launcher hatası verdi e o zaman nereye koycaz bunları vermen gerekmez mi 1299 server çok kurdum oynadım ama bu biraz değişik sanırım

senin demediğini ben yazayım bu cilent için dediğini usko oynadığınız cilentin içine atın e ama bir soru ne işe yaricak bu hiçbir yere gidilmiyor ve direk senin char çıkıyor güzel ama saçma bir paylaşım bence

harbi bu çok saçma olmuş yaw

Son düzenleme:

:sakalli::korsanh: yokmu daha gelişmişi

teşekkürler.

hangi versiyon client ile gircez anlamadım ya 1453 mü?

tmm çözdüm çok saol bu npcler ve skill ler hakkında çözümler bulmamız lazım skillere baktım wairorda mage ve prest karışımı skilelr vardı :D bu işin üstüne düşmemiz lazım süpe olcak bence sonu çok teşekkür ederiz paylaştığın için:-:

Son düzenleme:

Eline sağlık Alper. Güzel paylaşım :)

şimdi bunları yapınca usko client ile mi oyuna giriyor?

beyler exe tıklıyorum ama gelmiyor:S

bunu 1700 clientte yapsak olurmu ki?

Son düzenleme:

biraz kötü bi soru ama ne işe yarıor ?

biraz kötü bi soru ama ne işe yarıor ?

bunlar emulatır usko moradon usko emc felan filan 1453 client ile oyuna girmeni sağlıyor fakat ne npc ne bişey koyabiliyorsun kıssacası gezme amaçlı

Geri
Üst Alt