|||KnighT OnLine OYNarKen YapMıs OLduqunuZ Bazı HaReKetLEre ÖzeL WavLaR...DaL||||

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan pktimexD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

pktimexD

TiMeOfReveNqe
Şub
574
30
|||KniGhT OnLiNeDe ChaRınıZın BaSıNa Ne GeLiRSe ChaRınıZ KeNdiSi YoRuMLuYorxD||||

Knight ONLine OYnarKen Hep Aynı Sıkıcı Müziqi DinLemeqTen SıKıLDım Ve SöLe Bisi Yaptım...DosyaLArı Tek Tek İnceLeyereK O Ses Wav Ların Yerine KeNDi Yaptıqım Komik SesLeri Koydum :)Cok UqRastım Yapmaq İcn Ama İns. DeqecekTir...
MikRofonn Sesi Tam alqılayaMıodu Onn İCn Biraz Az Sesi Cıkyr Hoporlorunzn Sesini Az acın:)

ÖrNek:

Oyuna qirerken Login Ekranından Sonra Sifreni qördüm charı unut diyor...:)
Priest Db Malice Massive Felan attımı (Ne atıyon Lan ) Diyor:)
üstünüze Bir elbise taqarken Deqistirirken ben Bunu İstemiyorum Diyor:)
Silah taqarken yaa baska yoqmu diyor:)
Lvl Atladımı KRal benim Diyor...
Kutudan Cıkan Coisi Aldınmı (ooo 1 aylıq Pot PArası Döndüq Köseyi Diyor...:)

Ve Daha Aklıma qeLmeyen Bir Kac CümLe daha Sende KuLLan Sende Pk Yaparken Kop:)

BöYLe Bir Cok Yaptıqınz İsLemDe Ko nun Kendi Miziqi Yerine Bnm KayDettiqim SesLEr War Ama Hepsİ Komiq Bundan Da SıkılırSnz Ama 2 3 KeRe Denersnz Hic Yoqtan :)

İsTe Linq:

Web Hosting - Dedicated Server

Bunu İndiriP Clientinz İCne Atınz Kendi KuruLur...
Not: Simdiqi Clientinz İCindeqi Snd Klasörunu Baska Bİ yere Aktarın Bnm GÖnderdiqim Snd Klasorunu Client in İcine Atın Öteqi Türlü Bnm yaptıqım SesLEr Peq AnlasıLmıyor....

2.Not:Oyuna qiRmedn Önce OptionDan Ses AyaLArını Acınz 3 Seceneqide...

3 Yerde Basqa ARkadasımz Sesi Vardır qeRisi Bnm o 3 CümleYi Kuran Arkadasımz TolqaYa SelamLAr...!

Not: Simdiqi Clientinz İCindeqi Snd Klasörunu Baska Bİ yere Aktarın Bnm GÖnderdiqim Snd Klasorunu Client in İcine Atın Öteqi Türlü Bnm yaptıqım SesLEr Peq AnlasıLmıyor....

ALINTI DEĞİLDİR KENDİ YAPIMIM EMEĞE SAYGI...

Son düzenleme:
Cevap: |||KnighT OnLine OYNarKen YapMıs OLduqunuZ Bazı HaReKetLEre ÖzeL WavLaR...DaL|

Merak Ettim :)

Cevap: |||KnighT OnLine OYNarKen YapMıs OLduqunuZ Bazı HaReKetLEre ÖzeL WavLaR...DaL|

Hérşéyin orjinali ^^

[b]DarK[/b];1445865' Alıntı:
Hérşéyin orjinali ^^

Yorumun İcn Saol Ama...Her syin Orjinali Diyorsn O zaman Neden Usko Dilde Pwp Oynuyorsun?
:^^:

Son düzenleme:

denemek lazım

süper güldüm ölmekten :D

N@sıl bi şii acaßa :D

Ty 4PayLaSIm

Yorum Yapıosnz Tmm iide Deneyn Yoq ya Ona Kızdım o kar uqrastım

Denicem smdı bakalım komıkmı :D

Zuhahahahahah senin acıtın her konuda güzel :D oyuna girerken login ekranında sifreyi id yi yazıp giriyon dio sifreni gördüm charı unut üstüme baska bi item takıcam diyor ben bunu istemiyorum silah takıcam baska yokmu dio sonra biiri yattımı geber diyor bi yere ısınlandınmı cok saol kosma ya halim yoktu diyor :D:Ddaha aklıma gelmeyen bisiler ha bide lvl akladımı kral benim diyor:D:D
bide kutudan cıkan parayı aldınmı ooooo 1 ay pot parası cıktı köseyi döndük dio zuhahahah:D:D
++++++++++++rep:)

Tebrikler arkadasım güzel paylasım.

zuhahahah bunu yeni gördüm priest malice attı ne atıyon lan diyo ehuhuhuh

Yorum Yapanlara Ty

hiç bi oyunu sesli oynamam senden sonra bu devir değişti xDxD

sesi kapatıp oynuyodum ama :D

artık süper oldu :D

malice felan atarken süper ya :D:D

Geri
Üst Alt