Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
helal olsun siz halen hatırlıyorsunuz
ben hiçbirini hatırlamıyorum tek hatırladığım FD nin gelişi ama videoyu izlerken geçmiş gözümün önünde canlandı.
o adamın kapıştığı bölge savaş bölgesi idi.
Czde mageler kulelere birbirlerini tpliyerek pusu kurarlardı bazen bir yem tüm partyi onların oraya çekip novaları atarlardı (tabii nova biraz ilerdeki sürümlerde idi )
hey gidi günler hey piana breth LFC ye alıştımda halen emcye alışamadım piana diyorum
Ama kim ne derse Desin en iyi sürümler hem eski sürümlerdi hemde japonya yada kore serverları idi USA serverında çok aşırı derece açıklar vardı ve halende var uskoda senelerdir fixlenemeyen koxp.
yetkililere sorduğumzda ise şöyle bir cevap alıyoruz;
Biz bu kopxu istesek anında fixleriz ama bizim amacımız o koxp kullanan kişileri patch getire getire bıktırarak bıraktırmak.
İlk Client Falan Değil Yahu. 1098'deki Haritalar Bunlar. Yeniler Şaşırabilir Ama Geçmişi Olanlar İçini Dışını Bilir Bu Haritaların
Private Serverlar 1089 İle Başladı, Sonra 1098 Çıktı, Sonra 1503 Son Olarak Da 1299 Çıktı. 1102 Dosyaları FrienzKO'nun Database Ve Server Dosyalarıydı. 1098'den Farkı Yoktur.
Dedigin Gibi Frienzko Db Si O Hic bi Farkı Yok :S Frienzko Kapanmasaydı Keske ulan 84 Lwl Yapana Kadar Canım Cıkmıstı ARk. Teki Charı Sildi
Ve Oyunda Kapandı 15xx Yapcaklardı Yapamadılar Ahh Ahh