Knight Online Türkiye Rebirth Sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BuiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BuiS

Godummu SitDown
Uyarıları Dikkate Almadı
Reaction score
2
Knight Online Türkiyenin Rebirt Sistemi Galiba Şu!! Konuyu Tam Nereye Paylaşacağımı Bilmediğim İçin Buraya Paylaşıyorum!!

İlk Önce Her Classın İlk 5 +1 den +9 a kadarPaul. Pad Helm. Gaul. Ve Boot. Kodu Bir Yeni Metin Belgesine Kopyalanır Sonra Tüm Shellerin Rebirth Olduğu Bir Patch Bulunur!! Sonra İtemim Db deki İTEM Tablesinden İtemin Kodu Değiştirir(Not Son 3 Harfi Çok Onemli) Nedenmi Çok Onemli Çunku atıorum 985746(50)(3)

50 İtemin Magic Gücüdür Str Hp Mp Gibisinden!!
3 İse İtemin +sıdır Şuan +3 Durumda!!

Ve En Son Olarakda İtemin İsminin Başına Rebirth Yazın
Sonra Bir Quest Npcsi Ayarlayarak +7 Sheli +1 Rebirth Shelle Değiştirtin!!
+8 i +5 Rebirthle +9 U +11 Rebirth İle Ve +10 Rebirth i +21 Shel İle Değiştirin

Not:Pusda Özel Bir Rebirth Scroll Satarak Shellin Yanında İstete Biliriz!!

Not 2 :+21 e kadar gitmesi İçin +21 e Kadar İtemi Normal Ve Magic Halini Eklemeniz Lazım!!

Not Bu Sadece Fikir!! Ve Tamamen Kendi Düşüncem!!

Cevap: Knight Online Türkiye Rebirth Sistemi

hoş gzl hö sagolasın :D denicem biraz daa gelişir zorlayınca..

mantıklı bi yerden başlamak lazım artık bi rebirth olayını çözmemiz lazım

daha öncede açıkladıkları gibi.. server dosyası türünde bişe var. 1700 fln gibi bi version çıkmadıkça elimize geçmez sanırım :sakalli:

AKUMA Computer Enginer Adam Yapıcak Biz Arkasından Gidicez Burada Öğrenebilmemiz için AKUMA nın Doğrulaması gerekli

o değilde birileri şu 1453 ü bi paylaşşa rahatlasak :D bildiğim kadarıyla bir tek japonlaarda var onlarında sistem saglam içiri girilmiyor bi türlü

Çok Yanlışlar war Olmas Sanırsam bu yolda hö

Benimde bunla ilgili bi düşüncem vardı yanlız biraz takım çalışması gerekiyo hazırlanacak dosya sayısı fazla! 8 ve sonrası için parıl parıl yanan item sistem di düşüncem benim düşüncemde şöyle mesela sheller dielim sheller 8 den sonrası db de farklı bi itemmiş gibi gösterilecek ve bu itemin item dosyalarında da shellin yanmış hali farklı bi kodla koyulacak yani ilk 7 ile karışmaması için 7 den sonra itemi basmak seninde dediğin gibi herangi bi npc de yapılacak bunun için hazırlanmış bi kağıtla % de yöntemi ile +8 shelli verecek veya vermiyecek zaten item farklı gösterildiği için anvilde basılamaz ama parlayan giysi sistemi olarak süper olur. En azından kim ne kadar geliştirmiş charını bu belli olur aynı şey silah içinde geçerli 8 ve sonrası parlar ama işte npcye yazılacak kod sayısı item table ı kadar olur kağıt no sabit çantada bulunması gereken +7 item no kağıt no verilecek olan +8 item no evt e bu şekilde girilecek ama işte 4-5 kişi desin yapalım ben yapmaya hazırım

Beyler aklıma bişe geldi +8 ve üstünü rebirt olarak deiştirmek deilde yenilerini eklemek nasıl olur? yani shell +8 var bide bunun rebirth shellini eklicez aynı dediginiz gibi sistem olcak ve rebirth scroll aynen bus gibi basma şekline ayarlancak veya pus fln... die düşünüorm :D

Bildiklerinizin tamamı yanlış arkadaşlar rebirth olayını ben buldum fakat client kapatıyor.
Dokümanları eve gidince bulup sizle paylaşayım ama kaldırmıyor client ;)

sn sun bize kapatmayanını yaparız :D biz daha cahiliz :sakalli:

adamlar artık akuma yı tanrılaştırıyolar ne bu ilgi ne bu alaka

Yarın anlatayım ama ulu orta yere yazmaya korkuyorum. Hemen biri alıp diğer forumlara götürüvermesin.

Geri
Üst Alt