Knight Online Türkiye Rebirth Sistemi

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan BuiS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Knight Online Türkiye Rebirth Sistemi

Akumadan Önce Hayalc Yapmıştı Bu Olayı hemde 150x Serverlarda :) Ama NPC ile

peki şöyle bi fantazi nasıl olur yani rebirte +ların geçmesi degil benimki sadece yanıp sönmesi ile ilgili bi fikir N3TexViewer.exe ile itemin resmini görüyoruz bmp formatında biz gif formatında itemin yanıp sönüce bi resim hazırlasak gif olarak yanıp sönse ve bunu bmp olan resim ile degişsek +9 itemin resmini editlesek yani item +9 a basıldıgında yanıp sönermi.? Sanırım problem gif formatındaki resmi dtx e çevirmekte olur dimi

Exe ile alakali oldugunu dusunuyorum

uskonun ıtem ve Object artı fx klasörlerı nıe 3 un de sıkıstırılmıs dosya ıle yapıldı acaba görunum
ve ıtemın baska sekılerı ıcındemı varkı bırde bu var pathdıe usko clıentte anlamını cözemedım ve sadece ıcerı bu

[Dir]
count=3
0=object
1=item
2=fx
[Version]
Count=2

anlam cıkarılamıcak bır durum bu klasörlerı nıe belırtıyor acaba sadece baska bır path olarak dusunmek lazım !!!

bunları sonradan çıakrdıkları fastloadingden sonra sıkıştırdılar jpkoda halen açık dosyalar ve emin olun bence exe+ serverfiles alakalı bir olay

bunları sonradan çıakrdıkları fastloadingden sonra sıkıştırdılar jpkoda halen açık dosyalar ve emin olun bence exe+ serverfiles alakalı bir olay

Server files ile alakası yok. 1453 server'de kullandıkları emulatör programlarının tamamına göz attım. rebirth adına hiçbirşey yok. Exe + DB ile alakalı sadece

Geri
Üst Alt