- Haz
- 1,691
- 21
Selam Arkadaslar Knight Online nedir konusu googlede ararken russ sitesine rastlastim hangisi ki knight online hakkinda konusuyordular ve bir kac kisinin yorumunu okudum sinirlendim acikcasi :a:
Resimler ;
Tercume edeyim
arkadaslar kim knight oynuyor ve ya kavo, bu turkler s1kt1lar artik carnac west serverine gecin buraya turkler giremiyor burada sadece yabancilar oynuycak ve herkes inglizce konuscak )) hadi gelin russ clanlari var krussaider ve BestGladiator
bu turkler s1kt1lar artik yazisi kufurluydu ben daha medeni halde yazdim :sakalli:.
Bu yazi beni fena sinirlendi
@
Google tercumesi
Buda diger bir site hangisi ki Knight Online World Hakkinda bilgi veriyorlar
siteyi gezdim sitede hayla 1456 patchinde haber var
Her 2 sitenin Linkini isteyenler siteleri incelemek isteyenler Ozel
Mesaj atarak isteye bilirsiniz :-:
Resimler ;
Tercume edeyim
ребят кто играет в кнайт и каво заебали турки преходите в carnac west сюда ip с турецкими номерами не бурут тут адни англо говорящие )) приходите есть клан русские ищите krussaider и BestGladiator
arkadaslar kim knight oynuyor ve ya kavo, bu turkler s1kt1lar artik carnac west serverine gecin buraya turkler giremiyor burada sadece yabancilar oynuycak ve herkes inglizce konuscak )) hadi gelin russ clanlari var krussaider ve BestGladiator
bu turkler s1kt1lar artik yazisi kufurluydu ben daha medeni halde yazdim :sakalli:.
Bu yazi beni fena sinirlendi
Google tercumesi
Buda diger bir site hangisi ki Knight Online World Hakkinda bilgi veriyorlar
Her 2 sitenin Linkini isteyenler siteleri incelemek isteyenler Ozel
Mesaj atarak isteye bilirsiniz :-: