Knight Online'ın Kurucusuyla Birebir Röpörtaj

Cevap: Knight Online'ın Kurucusuyla Birebir Röpörtaj

Bu tür oyunlar bizi etkilemez. Bizim oyun sistemimiz onlarınkinden daha farklı. Bu oyunlar yüksek sistem gereksinimleri gerektiriyor ve paralı. hade lan knight online parasız sanki gb - piremiuum almadan oyuna girmek imkansızlaştı :D Free2Play miş Sövmek gelio :D

Ben bu adamla konussaydım derdimki :d oyuna sıcdınız batırdınız onceden ne guzeldi 1727 de sımdı 1735 oldu ıyıce bozuldu servere tıkla dc bu ne kardesım alayınız para derdınle senınde işin gücün para zevk ıcın bu oyunu acsaydın bedawaya premıum werırdın ozaman hadi gel gidelim bana platıum premıum al 180 days lık ? Warmı okadar gotun cebın para kaynıo ama sen ılerıyı dusunuosun bır gun olursen o paranıda k2 oyuncularına bagısla hıc yokdan aldıgımız premıum parası derız kendı paramızın ne kadr bosa gıttını anlarız bırden elımıze toplu bı para gelınce derrdim

alntı fln ama qsl xD

lan adam arasırma yapacaz dio yalan haatı yalan :d adam para kazanmak icin iyi bi yöntemmi onu arastırıo ne arastırması :D:d

Adamlara helal oLsun yıllık kazandıkları 70 KattiriLYon o kadar efeckt falan ugraş isteyici bi oyun o kadar onlıne sayısı olması bizler için imkansız olabilr tek teklıme super bide koxp işini halletseLer

bu admala birebir konussam ole bi kufrederdım kı xD

Geri
Üst Alt