PK Server KnightGamerS | v24xx PK Yeni Sunucu Rising ! | Official Bugün 19:00 online ! | Tüm Eventler Ödüllü !

Şu mesajı yazmak için üye oldum gerçekten.

Burda herşey güllük gülistanlık bahsediliyor lakin serverin içine girdiğiniz zaman öyle değil. Bu da bir kandırmaca olduğu için gerçekleri paylaşabiliriz diye düşünüyorum. ( yönetimin müsadesiyle )

Anvil bi kere ücretli. Unique basmasanız bile 240k her basıma alıyor. Raptor basıyorsun 240k Avedon basıyorsun 240k öyle düşünün.
Maden işçiliği için en iyisinin kc ile alınan golden mattock olduğu söyleniyor. Alıyorsunuz saatlerce maden yapın kayda değer birşey çıkaramazsınız. 4 saat kesintisiz durdum 1 tane silver gem anca düşürebildim gerisi hep black gem çöp yani.
Çıkarttığım gemleri fragmentleri kırdırayım diye gidiyorsunuz USKO'da yada diğer Pvp 2xxx serverlerda kırdırdıklarınızın %10'u kadar anca birşey çıkıyor. Değerli gemleri kırdırdım yaklaşık (100 tane - 50 tanesini pazardan topladım silver gem ) 1 tane sos anca düşürebildim.

Bus kasıp satıp para kazanayım diyorsunuz yeri zaten cz de town arkaları bi gidiyorsunuz ölmezseniz bile 3 slotta 1 tane düşüyor. Yani dropları öyle düşürmüşler, harcamaları öyle arttırmışlar ki oyun oynanmaz durumda.
+6'dan yukarı ya basmak neredeyse imkansız.
100 tane basacaksın ki 3-4 tane 7 geçsin.
O da trinasız 8 e imkansız geçmez.
10 tane trina yakman lazım ki anca..

Kısacası bu server gerçekten oynanacak düzeyde bir server değil.
Bu söylediklerimin hepsi doğrudur.
Yalanlayacak bi admin,gm çıksın konuşalım yüz yüze..
Ayrıca
forum.knightgamers.com adreslerine bakarsanız insanların şikayetlerini görürsünüz.

Kalın sağlıcakla..

PoyrazYamac gelip burda karalama kampanyası yapmaya çalışma.Buyur söylediğin bütün şikayetlerin cevaplarını ss olarak atıyorum umarım bir daha boş atmazsın.

BUNLAR BUS DROPLARI İÇİN..

r1m8NN.png

qvm8N5.png

BU DA YAKLAŞIK 5 DAKİKA İÇİNDE YAPILAN UPGRADELER..

aYyM8z.png

VE SON OLARAK GEM DROBU OLAYI (27 ADET)

Q24Y8k.png

UPGRADE COİNS OLAYINA GELİRSEK PANELDEN BAKABİLİRSİN ORTADA BİR KANDIRMACA YOK YAZDIĞI GİBİ BÜTÜN UPGRADE COİNSLERİ :)
Umarım cevabını almışsındır..

Geri
Üst Alt