Knightonline.exe Edit & Version Değiştirme

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan amewrika
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

amewrika

Member
Ocak
37
0
Ben server kurmayı düşünüyorum fakat knightonline.exe editleme hakkında bir bilgim yok. Bir kere editlemeye çalıştım trade kapatmak için. Fakat bu .exe yle servera tıklayınca login failed hatası alıyorum. Editleme hakkında bilgisi olanlar paylaşabilir mi ?
Ayrıca bir sorum daha var. Knightonline.exe editledikten sonra server dosyalarını da editlemek gerekir mi ?

Cevap: Knightonline.exe Edit & Version Değiştirme

knightonlin.exe editleyince serverı da editlemek gerekir eğer version veya port değiştirecekseniz.

ollydbg programı ile packsiz bir exe dosyasını açın (verirdim ama virüs var sanırsam)
ctrl +f yapın ve
CMP EAX,512

diye aratın, buradaki 512 sayısı 1298 in, 16 lık sayı sistemindeki karşılığıdır. siz bunu 1299 yapacaksanız, hemen bunu da 16 lık kod sistemine çevirmeniz gerekir. eğer nasıl çevireceğiniz hakkında bilginiz yoksa, kopanelin içine cevir.php diye bir dosya açıp içine şunları yazın
Kod:
<form action="" method="POST">
<input type="text" name="onluk" value="<?=$_POST['onluk']?>">
<br>
<input type="submit" value="Öğren">
</form><br />
HEx değeri: <?=dechex(intval($_POST['onluk']))?>

veya kendiniz manuel olarak çevirin. bunu yaptıktan sonra birşey daha yapmanız gerekiyor, yine 1298 olduğunu varsayarak yazıyorum
ctrl+f yapıp
MOV EAX,512
satırını yazın. bu satırı da ayşı şekilde değiştirin.

yani client sürümünü 1299 yapacaksanız şöyle özetleyim,
===BUL====
CMP EAX,512

==DEĞİŞTİR==
CMP EAX,513

===BUL====
MOV EAX,512

==DEĞİŞTİR==
MOV EAX,513

ebenezer dosyasında da,
MOV DWORD PTR SS:[EBP-4],512
satırını
MOV DWORD PTR SS:[EBP-4],513
olarak değiştireceksiniz.

MOV EBX,65D34C bu satırı aratıp altındaki
PUSH 512
satırını
PUSH 513 yapacaksınız

son söylediğim değişikliği iki kez yapmanız gerekiyor, ctrl+L ile ikincisini de bulabilrisiniz.

1316=
1317=

neye eşit bilen varsa yazsın nasıl artıo bakam bi :D

NOt : acil lazım Şimdiden tşkler

1316=530 böyle oluyo qaliba cevap:S

Son düzenleme:

cannot connet to update server yardım edın lutfen

cannot connet to update server bulun lutfennn

Son düzenleme:

arkdaslar patchere göre bulma converter sitesini takdim ediyim size
h t t p : / / w w w . p a r k e n e t . c o m / a p l / H e x D e c C o n v e r t e r . h t m l
boslukları silin 100 mesaj olmadıgından link veremiom ...
alt taraftaki kısma istediniz patch yazın üsteki sayı cıksın :) 5xx vs. bir teşşekür yeter.

trade kapali bi exe buL Ebenezerine version yaz sonra o ebenezer versionunu exe ye yaz sağlam bi packle packle sonra kur serveri o exeyi userlere ver tmmdır :)

Kardeş güzel yazmışında bu exeye uygulamıyor kdeğiştirdiklerimizi kaydet butonu yok :D

hex workshop programını indirceksin açacaksın exeyi
btn_trade olarak aratıcaksın ctrl f den onu btn_asdad fln yapcaktın dikkat etmen gereken yer 1 tane eksik veya fazla harf olmucak yoksa exe bozulur.file den save deyip çıkıcaksın sonra o exe yi ebenezer client editör var forumda onla aç ayarla işte portu fln aynı editörle ebenezeride aç exe ye yazdığın version u ebenezede yaz exe yi pack le bi programla google arat çıkar.sonra o exe yi userlere ver nasıl vericeğin sana kalmış :)

DhamOn35 kardeş dediklerin doğru ama ebenezer ve client editör kesinlikle çalışmıyor yaklaşık 50 60 tane exe de denedim hiç birisinden ne version değiştirdi nede port değiştirdi ebenezer desen gene aynı 20 tane ebenezerda denedim ne port değiştiriyor nede version

bende değiştiriyor ? ayrıyetten yedek alıyor onu kullanmıcaksın?

Biliyorum yedek şöyle bişi oluyor 1234132513-knightonline.exe
ama gene aynı oluyor msn verirmisin ben sana bir exe versem istediğim versionu yapsan olurmu ?

Bana daha sağlıklı bir şy lazım odbg die bişi önermiş arkadaş ondada save yok :D

Son düzenleme:

Beyler prıvate ko internet baglantısını gormuyor hangi ip yazsam acık olan yinede kapalı gösteriyor

windows vista kullanıyorum eski client bozuldu onda giriyordu

lütfen yardım edin 50 mesajım olmadıgıdında buraya yazıyorum kusura bakmayın

tşk ederim iyi günler iyi oyunlar dilerim..

Geri
Üst Alt