MYKO Knights World | Global Oyuncu Kitlesiyle Eşsiz Bir Deneyime Hazır Mısınız? Official 23 Şubat 19:00!

öncelik'le herkese merhaba oyun içinde sebebsiz yere banlandım! nedeni ni öğrenmek için iletişime geçtiğim yerlerden'de mute veya engel yedim anlıcağınız server 1-2 bebe'nin elinde kafalarına göre hareket ediyorlar ztn toplasan 15-20 user var bosu bosuna benim gibi 4-5 gün emek verim sonra boşa gitmesını izlemeyin ha bu arada server koxp'dan geçilmiyor ama koxp kullanmayan biri olarak banlanıyorum anterasan :) dicem şu ki arkadaşlar burda ayırdığınız emeğe yazık yol yakınken ne başlayın nede oynamaya devam edin herkese kolay gelsin !

TS3.KNIGHTSWORLD.NET ADRESINDEN CLANINIZ ICIN ODA ACTIRABILIRSINIZ.
öncelik'le herkese merhaba oyun içinde sebebsiz yere banlandım! nedeni ni öğrenmek için iletişime geçtiğim yerlerden'de mute veya engel yedim anlıcağınız server 1-2 bebe'nin elinde kafalarına göre hareket ediyorlar ztn toplasan 15-20 user var bosu bosuna benim gibi 4-5 gün emek verim sonra boşa gitmesını izlemeyin ha bu arada server koxp'dan geçilmiyor ama koxp kullanmayan biri olarak banlanıyorum anterasan :) dicem şu ki arkadaşlar burda ayırdığınız emeğe yazık yol yakınken ne başlayın nede oynamaya devam edin herkese kolay gelsin ! BSON

sana teamwier vericem 2 pc mede gir logitech g300s mouse dısında illagal bi program varsa oyun içinde 300 tl lık cash alıcam ve swye gırmıcem kabul musum sözum söz akşam eve gidince team verıcem iki pc mede bağlan çunki kullanmıyorum koxp zoruma gıttı ben çalısıyorum gunde 3-4 saat oyun oynayım zevk alıyordum emek verdım ayıp yine söyluyorum logitech g300s mosue dısında bırsey bul 300 tl dırek sana yolucam kabulmusun? neye göre koxp diyoırsun anlamadım hala?

Geri
Üst Alt