KnightWars.Net
Member
- Eyl
- 150
- 5
Serverimiz Etkinlik Fikstürü
Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Merhaba. Öncelikle Röportaj videomuzun altında reklam amaçlıdır yazıyor zaten bunu görmeyip böyle abest konuşmalar yapmanız sizin ne derece düşük ve seviyesiz oldugunu göstermektedir.. Biz bu proje üzerinde aylardır çalışıyoruz ve hiç bir rakibimizi gözümüzde büyütmedik. Sizde bu seviyesizliğinizle bir şey elde edemezsiniz ve hangi servere uşaklık yapıyorsanız lütfen orda kalın.. Profilinize Baktım ve gördüğüm kadarıyla MY-KO.NET VE İNTERNATİONAL serverlerinin yalakasısınız. Bu tür Saygısızlıklarda bulunma sebebinizde eminizki bu yüzden.
Dediklerinizi anlamak çok güçMy-ko.net ile Internationalko nunda amk o 2 side server değil, senin açıcağında taş çatlasın 1 hafta gidicek demedi deme, Türkiye de bu işi hakkı ile yapabilen 1 tane server var oda Oldschoolko, siz hala 1299 versiyonlu clientlerin üzerinde oynama yapın. Bu yazıdan osko nunda yalakası filan dersin sen şimdi, ben oyuncuya hakkını vereni en iyisini sunanın yanındayım bu bi yalakalık değil, video çektin millete knightwars.net dedirttin de ne oldu bide gidip esnafa sormussun amk apçası, o esnaf gününü güzel kazançlı geçirip akşam evine ne kadar para goturucem derdınde, senin sikik serverın için bide kafamı yorucak. Bu işin Prof u olmadığınız her halinizden belli.
Evet Olacaktır.. Bronze , Silver ve Gold Premium şeklinde. Power Up Storeden Satın Alabileceksiniz KC ile. Fiyatları ve hediyeleri henüz ayarlanmadı. Ayarlandıktan sonra forum ve ko-panel adresimizden premiumlar hakkında bütün bilgilere sahip olabilirsiniz. KnightWarsTRpremium sistemi olucak mı; olucaksa nasıl ve ne kadar olucak
Güzel yorumlarınız için teşekkür ederiz. Serverimiz çalışmaları devam etmektedir ve herşeyin en iyisi yapılmaktadır. Kalıcı ve uzun ömürlü olacağımızdan şüpheniz olmasın. Ve Biz serveri sadece kazanç elde etmek için değil hizmet etmek için açıyoruz çünkü serveri açarken büyük masraflar yaptıkTanıtım ve çalışma güzel gözüküyor. Ancak; bu zamana kadar açılan tüm ''KALİTELİ'' myko databaseler açılışlarını güzel yapmışlardır. Umarım siz daha onlardan farklısınızdır. Çünkü kendimi 1 hafta sonra 10 userle oynarken hayal ediyorum tanıtımınızı okurken. Bu sizin veya benim suçum değil; bu zamana kadar açılan boş myko serverlerin suçudur. Umarım başarılı ve kalıcı olursunuz. Ben şu an www.knightonlinepro.com diye bir USKO server'da oynuyorum. Kendi açtığım tanıtım konusu bile sadece bir user olmama rağmen 600 görüntülenme aldı, belki görmüşsünüzdür. Server iyi olursa oraya gelip, orayada destek çıkmak isterim mutlaka. Hayırlı olsun, iyi kazançlar.