Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
hera sc çalışmıyor incelenmesini arz ediyorum. basıldığı anda %8 exp artışı olmuyor. en basitinden werewolf kestim 1260 exp geldi. sonra hera bastım gene 1260 geldi. incelensin lütfen. ayrıca hera sc + pre + exp sc bascak bir kişi için exp rateleri düzenlensin lütfen. yani şöyle 3ünü birden basınca gelen exp buga girmesin her birinin değerine göre artış göstersin exp. bunu lütfen deneyin. biz 6 kişilik teamimizle bu şekilde hızlı kasmak istiyoruz bunun cevbını bekliyoruz
beta icin suan uyelik alıp giremiyormuyuz? uyelik alamadımAçılışa son 2 gün. Beta bitti. Officalde herkezi bekliyoruz.
dostum sanırım suan beta sürecinde free account ben o şekilde girdim istersen sende öyle bi denebeta icin suan uyelik alıp giremiyormuyuz? uyelik alamadım
hocam ama şöyle bi olay var bence birden 70 açılırsa aradaki lwl farkı çok fazla olur exp oalrak geeride kalanlar istedigi tadı eglenceyi alamadıgı gibi item olarakda geri kalırlar bu sadece player kaybettirir bahsettigin sw da lwl sınırı yokdu ama önce 60 sonra 65 sonrada 70 lwl sc leri çıktı TL yi basan 70 oldu emek vermeden bu hoş degil ve şuanki durumu ortada dedigin sw ın bence lwl sınırı gayet mantıklıBence lvl sınırı 62 olmamalı. 62 sınır olan serverların 1 haftada patladıkları apaçık ortada. YOURKO ilk defa 70 sınırını denedi ve en uzun ömürlü serveri oldu. Bence bunu dikkate alın.
Sen kaç kere myko oynadın ? 62 lvl sınırı olunca geri kalınmıyo mu sanıyosun ? Tek yiyen olmuyo mu sanıyosun ? Tek yiyen oyunu bırakmıyo mu sanıyosun ? 70 sınırı slotları dolu tutar dolu olan slot oyunu cıvıl cıvıl yapar. Yourkoda 70ken insanlar başladım ve zevkimi aldım. 2 gün sonra +6 md fp 6 herkes 62 hadi pk. Bu insanları sıkar işte.hocam ama şöyle bi olay var bence birden 70 açılırsa aradaki lwl farkı çok fazla olur exp oalrak geeride kalanlar istedigi tadı eglenceyi alamadıgı gibi item olarakda geri kalırlar bu sadece player kaybettirir bahsettigin sw da lwl sınırı yokdu ama önce 60 sonra 65 sonrada 70 lwl sc leri çıktı TL yi basan 70 oldu emek vermeden bu hoş degil ve şuanki durumu ortada dedigin sw ın bence lwl sınırı gayet mantıklı
Ben çok kere myko oynadım orjinalindede oynadım senelerce biçok pvp sw ındada oynadım o nedenle kendi fikrimi yazdım önce üslübunu bi düzelt sonra kendi fikrini söyle hemen ortamı kavga ortamına çevirme kapiş ?Sen kaç kere myko oynadın ? 62 lvl sınırı olunca geri kalınmıyo mu sanıyosun ? Tek yiyen olmuyo mu sanıyosun ? Tek yiyen oyunu bırakmıyo mu sanıyosun ? 70 sınırı slotları dolu tutar dolu olan slot oyunu cıvıl cıvıl yapar. Yourkoda 70ken insanlar başladım ve zevkimi aldım. 2 gün sonra +6 md fp 6 herkes 62 hadi pk. Bu insanları sıkar işte.
beta kapandı 2 gün dübetaya üyelik alamıoruz. oyuna giremioruz. büyük sıkıntı var. erteleyin. düzeltin.
Bu serverda oynamayı düşünüyordum fakat server yetkililerinin bu konu içinde yaptıkları yorumları okuduktan sonra anladım ki bu insanlardan profesyonel bir servis beklemek yanlış. Serverın uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum, çektikleri videolardan belli zaten ilkokul öğrencisinin dönem ödevi gibi.
Burda zaman kaybetmeyin, eskiye dönüş dedikleri şey saçma sapan bir proje, ne tamamen eskiye ait ne de yenilikle alakası var. Upgrade oranları tamamen saçmalık zaten.
![]()
Böyle upgrade oranı mı olur? Trina almayana küfür edicez diye not da düşseydiniz keşke.
Hera sc %8 xp veriyormuş o da apayrı bir saçmalık. Kusura bakmayın da Dwarf's Land varken sizin serverınızda anca kendini team zanneden 13-14 yaşındaki çocuklar oynar siz de onların ailelerinden habersiz aldıkları premiumlarla trinalarla bir süre keyfinize bakarsınız. İstediğiniz şey tam olarak bu.