Sitemize Reklam Vermek için Lütfen İletişime geçin..
Merhaba önerilerin ve düşüncülerinizi bizimle paylaştiğiniz için teşekkür ederiz eleştirilerinizi samimiyetle dikkate alicağimizi belirtmek isteriz.83. lv başlangıç yapmayı aklın yerine gelip uygulamışsın da, 40 userla olmaz dostum
pk server deyip milleti 60 lv. başlatıp, item kasma sistemi koyarsan 2. hafta patlatırsın sunucuyu
diğer dağılan sunuculardan hiç mi örnek almıyosunuz cidden anlamak zor
83 lv başlangıç, herkese eşit item verirsin.. örn warrior;
dual mino
dual rof
iron set
+8 shell set / +8 weapon
oyunu tek başına oynayanları düşünüp yapması çok zor olmayan krowaz mapini aktif edersin
oyuna herkes eşit başlar ve tek başına oynayanlarda klanca oynayanlarda krowaz item farmlamaya çalışır
bu sayede hem dc premium, hem war premium satıp kendin kazanırsın
hem de krowaz yapmaya çalışan oyuncular zevk alır
senin yaptığın önceki sistem %100 olarak klanca oynayan + mage klanlara yarıyodu ondan dolayı tüm userını kaybettin
yoksa karakter bakımında sorun yok, iyi birisin belli ama kusura bakma bu işte amatörsün
Hayir İlk database 83/1 yaziyor. baslıkta konuyu güncelliyoruz...yine mi 60 lv. başlangıç olacak? çok örnekleri oldu ve tutmadı :/
umarım önceden yapılan hataları ders alıp bu sefer sunucuyu açarsınız..
Ko-Cuce.Net 2007 yılından bu yana pvp serverler tanıtım sektöründe öncü tanıtım sitesi olarak yayın hayatına devam eden bir private server forum sitesidir. 2007 yılından bu yana Ko-Cuce.Net olarak hizmet veren ve tüm oyunlara oyuncu katkısı sağlayan bir lider platform'dur Pvp Serverler m3u iptv gamers4life metin2 pvp Knight Online Pvp
TCK 20. Madde ile 5651 Sayılı Kanun'un 4. maddesinin 2. fıkrasına göre Ko-Cüce Server Tanıtım forumumuzdaki mesajlardan dolayı doğacak tüm sorumluluk mesajı yazan üyeye aittir. Tüm hukuksal şikayetler için buradan bizimle iletişime geçmeniz halinde en geç 1 hafta içinde gerekli işlem yapılıp tarafınıza geri dönüş yapılacaktır.