HomeKO KnightZone[HomeKO] 14 Eylül Official [Beta Canlı Count OYUNCU REKORU] 8 VS 8 Event Officalde Sizlerl

Arkadaşlar çok güzel server gerçekten herkesi bekliyoruz ReturnedTheBadB0yz nick tek takılıyorum team olursa gelirim

Arkadaşlar benim gördüğüm YABANCI SERVER dışında asla ve asla türk pvp oynamayacaksın !
Apexko da 50 user vardı bak şimdi adamlar bi sistem getirmiş . Örneğin 5 ay önce çar açanda rahat pk atıyor yeni girende ..
Uskoda bile ekran bugu var adamlarda ekran bugu 0 şaşırdım yemin ediyorum .
Mage asassin okcu warrior bütün joblar oynanabiliyor .
skillerde gram bug yok örneğin sizdekiler gibi lightfeete 5 kere basıp failed almıyorum .
Boşuna uğraşmayın sizin ve sizin gibilerin sömürmekten başka işi yok .
Giriyorsun sizin servere troll kesiyorsun 500 k veriyor megathron köpegi kesiyorsun 2m exp geliyor şakasınız yemin ediyorum

Arkadaşlar benim gördüğüm YABANCI SERVER dışında asla ve asla türk pvp oynamayacaksın !
Apexko da 50 user vardı bak şimdi adamlar bi sistem getirmiş . Örneğin 5 ay önce çar açanda rahat pk atıyor yeni girende ..
Uskoda bile ekran bugu var adamlarda ekran bugu 0 şaşırdım yemin ediyorum .
Mage asassin okcu warrior bütün joblar oynanabiliyor .
skillerde gram bug yok örneğin sizdekiler gibi lightfeete 5 kere basıp failed almıyorum .
Boşuna uğraşmayın sizin ve sizin gibilerin sömürmekten başka işi yok .
Giriyorsun sizin servere troll kesiyorsun 500 k veriyor megathron köpegi kesiyorsun 2m exp geliyor şakasınız yemin ediyorum
yine mi sen olum yeter la bırak artık kotulemeyi kimin elemanisin

Geri
Üst Alt