[KO][1.310][Paylaşım] v1310 Server Dosyaları + Database (SQL 2000) ve Daha Fazlası!

Cevap: [KO][1.310][Paylaşım] v1310 Server Dosyaları + Database (SQL 2000) ve Daha Faz

tesekkürler

Cevap: [KO][1.310][Paylaşım] v1310 Server Dosyaları + Database (SQL 2000) ve Daha Faz

odbc ve client linkinde sıkıntı war Ama Güzel Paylaşım devamını dilerim

db flaan ayarladım ebenezer falan 9a kadar saydı da start nsl olcak usta:S 1310 yaptım versıon olmadı :S

Son düzenleme:

Oto ODBC Linki yenilenmiştir.

usta neden start cıkmıyor 127.0.0.1 den yazıorum yıne start yko:S sıralamasını dogru actım db duzgun yukledı dedıklerını harfıyen yaptım pacht 1310 yaptım start yok:S

usta neden start cıkmıyor 127.0.0.1 den yazıorum yıne start yko:S sıralamasını dogru actım db duzgun yukledı dedıklerını harfıyen yaptım pacht 1310 yaptım start yok:S

Client olarak v1310 client kullandığına emin misin?

Bunun Map Dosyalarınıda Paylassan tam olucak :)

++++++++++++

Bugları Çok Fazla Veya Bende Sorun Var.
Mesela.. Char Acamıyorsun..
Bunu Fixledim Kolay Oldu..
Fakat Şidmid Chara girerken Cannoct Select Char Hatası Verıyor Herşey Denedım Olmadı.. Hala UGrasıorm Bakalım..

Teşekkürler.

Bugları Çok Fazla Veya Bende Sorun Var.
Mesela.. Char Acamıyorsun..
Bunu Fixledim Kolay Oldu..
Fakat Şidmid Chara girerken Cannoct Select Char Hatası Verıyor Herşey Denedım Olmadı.. Hala UGrasıorm Bakalım..

Teşekkürler.

Benim paylaştığımda böyle sorunlar yok.

Benim paylaştığımda böyle sorunlar yok.

Db'ni Tekrar Uplarmısın Her Yolu Denedım Fakat Olmuyor.. Char Acınca Görmüyor.. Tekrar Create Yapıorm Yine Olmuyor.. Md5 Şifreleme Oldugu İcinde Login Prosedurunu değiştirine Charlar Bozuluyor Galiba. Create_New_Char prosedürünü Değiştirdim.. Char Acılıyor Fakat B Seferde Char Dc Veriyor..

Özelden Msn Atıyorum.. Eklersen Sevinirim.. Biraz Konuşalım Şu Olay Hakkında.

gerçekten harika bir paylaşım teşekkürler.

teşekkürler.

Db'ni Tekrar Uplarmısın Her Yolu Denedım Fakat Olmuyor.. Char Acınca Görmüyor.. Tekrar Create Yapıorm Yine Olmuyor.. Md5 Şifreleme Oldugu İcinde Login Prosedurunu değiştirine Charlar Bozuluyor Galiba. Create_New_Char prosedürünü Değiştirdim.. Char Acılıyor Fakat B Seferde Char Dc Veriyor..

Özelden Msn Atıyorum.. Eklersen Sevinirim.. Biraz Konuşalım Şu Olay Hakkında.

DB'yi tekrar uplasam da bir şey değişmez ki. Ben bunu paylaştıktan sonra burada paylaştığım her şeyi aynı linklerden indirip uyguladım ve sorunsuz çalıştığını teyit ettim.

DB'deki hiç bir prosedürü değiştirme derim. Sen DB'yi tekrar indir, karşılaştığın sorunu bana söyle ve Aujard.log içindekileri buraya yapıştır.

DB'yi tekrar uplasam da bir şey değişmez ki. Ben bunu paylaştıktan sonra burada paylaştığım her şeyi aynı linklerden indirip uyguladım ve sorunsuz çalıştığını teyit ettim.

DB'deki hiç bir prosedürü değiştirme derim. Sen DB'yi tekrar indir, karşılaştığın sorunu bana söyle ve Aujard.log içindekileri buraya yapıştır.

Bilgim Var Fakat Bir TÜrlü Cözemedim..

Aujard Log ..

Kod:
2021-10-31 19:30, *** 37000, 446, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot resolve collation conflict for UNKNOWN TOKEN operation., 109 ***
2021-10-31 19:30, *** 37000, 201, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Procedure 'LOAD_ACCOUNT_CHARID' expects parameter '@nRet', which was not supplied., 129 ***
2021-10-31 19:30, *** 37000, 201, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Procedure 'LOAD_ACCOUNT_CHARID' expects parameter '@nRet', which was not supplied., 129 ***

Load_Account_ChardID Cözdüm Fakat

Kod:
2021-10-31 19:30, *** 37000, 446, [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot resolve collation conflict for UNKNOWN TOKEN operation., 109 ***

Bunu ANlıyamadım..

Sen Msn E Ekle Bni. Konuşalım Bi.. Msn Gönderdim Özeline Bak.

Edit

Herşeyi Denedim Malesef :(

Deneyip Yapan Arkadaş Varsa Buraya Yazsın

Son düzenleme:

Kod:

Bu hatanın ne anlama geldiğini bilmiyorum valla. Bir fikrim yok ama sen yazdıktan sonra her şeyi indirip tekrar denedim DB'de hiç bir şeyi değiştirmeden bir sorunla karşılaşmadım...

Kod:

Bu hatanın ne anlama geldiğini bilmiyorum valla. Bir fikrim yok ama sen yazdıktan sonra her şeyi indirip tekrar denedim DB'de hiç bir şeyi değiştirmeden bir sorunla karşılaşmadım...

Abartmadan 6 7 kere indirdim o hatayı bnde cözdemdim..

Msn Eklesen.. Merak Etme Bilgisiz Birisi Degilim Öyle Zırt Pıt Soru Sormam. Cocukda Deilm

diez e girince dedigin şekilde yapıyorum 255 bilmem ne hatası verıyor anlayamadım yardım

255 hatası verıp duruyor acelemı acıyoruz anlamadım bir sorun var ama ne oldunu tam anlamıs degılım bır ara urasım dedım yıne aynı dedım yıne bakım yıne aynı hata bır sorun var ama ne ? !!!

Sorun Bendenmiş Vps Formatladım Herşeyi Tekrar Kurdum Sorun Düzeldi. Hata Alanlar. Aujard<tarih>.log Buraya Yapıştırsın Sorunları Cözelim

255 hatası char acarken onuda ben cözdüm acount login de sorun war galiba oto üyelik tam sistemiyle alınmıo bu sebebden dolayı db tb_user den kullanıcı adı sıfrenı kendın berırliceksin bu sebebden dolayı oyuna gıremıyordum
oyuna bir göz gezdirdim skill actırma yerleri calısmıyor magic anvil sorunsuz cook bug war cözmemiz lasım

Kernkraft Teşşekür Ediyorum Bende Bug yok diyorda oyundaki en azından 200 npc calısmıyor skill actırmacıda dahi buna sadece magic anvil ve bifrot gemlerin kırdırdıgımız yer calısıyor pot ve silahcı elbısecı calıyor 1299 bu clientten daha üst seviede biz bunu yapsakta fark ne olucak :) tek fark bifrost yerleri kırdırma usko skıll ve cz o saati gösteren imlec fln filan:) npc sorunları war npc post npc degiştim sorun duzelmedı map deşiştim sorun aynı ai ebenzer den bi sorun olduugnu dusunuyorum bilginize arz ederim

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt