Ko 1453 Hakkında Bug Bildirileri Ve Eksiklikler Bu Konu Altına

Cevap: Ko 1453 Hakkında Bug Bildirileri Ve Eksiklikler Bu Konu Altına

okey bekleyin sunucuya girince vereyim.

Sadece görevlerle ilgili olarak hunt sistemi yok. Onun dışında diğer saydıkların çoktan fixlendi.

bende bi sorun daha var + captain veya /captain çalışmıyor savaş kaptanı olmuyor

görevleri nasıl yapıcağız, bir fikri olan varmı? Hiç gözükmüyor...

arkadaşlar bene söyle bir sorun war 10 db export ettim olmadı datayıda degıstım olmadı canawarlarda atak yapınca kendı canım gıtmıyor arenada cz atak yaınca kendı canım azalıyor otomatık nedeni neylen alakalı

arkadaşlar bene söyle bir sorun war 10 db export ettim olmadı datayıda degıstım olmadı canawarlarda atak yapınca kendı canım gıtmıyor arenada cz atak yaınca kendı canım azalıyor otomatık nedeni neylen alakalı

10 db değiştirdin de 1 client değiştirmedin mi?

3 degişik client war:))) 3.üde aynı 3.üde ayrı pclerde denedık dıyer userlerde goruldu bu sorun

bende bi sorun daha var + captain veya /captain çalışmıyor savaş kaptanı olmuyor

Hocam captain komutları sorunsuz olarak çalışmaktadır fakat yapman gereken bazı güncellemeler var.
Örneğin clan, krakter güncellemelerini düzgün olarak yapmak zorundasın, ve aynı zamanda bir karakterin commander olabilmesi için en az GRADE3(g3) clan lideri olması gerekir ve bu clanda bünyesinde grade3(g3) olmaya yetecek kadar Nationel Point(NP) olması gerekir yani demek istediğim şu;
Mevcut karakterine bir clan kur, 1.000.000 NP ekle clan ve karakter güncellemesi yap karakterin commender olacaktır.

Geri
Üst Alt