[Ko/Cuce]Ezik Milyoner >>> Slumdog Millionaire KO Version [Best Paylaşım]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan asdasd
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asdasd

Banlanmış
Kalemi Kırıldı!
Reaction score
3
EziK Milyoner

30 LvL ve Egitimsiz bir character olan Jamal_Malik Knight Online GM'leri tarafından düzenlenen 'Kim 21 Gb İster' yarışmasında büyük ödüle 1 soru kalan bütün sorulara dogru cevap verir.Knight Online GM'leri hile yaptıgını düşünerek Jamal_Malik'i attack disable yaparak kasmalarını engellerler.Ve Jamal_Malik'i sorgulamaya başlarlar ve Suçsuz oldugunu anlarlar.Jamal bütün soruları anilarindan hatırlayarak cevaplar ama bir soru hariç.

Kahramanlar :
Kahramanlar ---

->Milyoner : Jamal_Malik
->Abisi : Salim_
->Sevgilisi : Latika
->Sunucu : Prem
->Amir : ADM1N
->Polis : Srivinaz
->Babaları : BECK
->Kötü Adam : Prother

>>> Filmdeki Örnek Bir Soru <<<

5-'Cuff Binder' hangi zonededir ?

A)Moradon
B)Delos
C)Biffrost
D)Krowaz

30 lvl ezik bir çar olan Jamal_Malik Knight Online oyunundaki 'Kim 21 GB ister' yarışmasındaki 7 soruyu bilerek büyük ödüle son 1 soru kalır.Acaba bunu nasil yapar ?​
A-O bir koxper
B-Google'den araştırdı.
C-O bir dahi.
D-Alın yazısıydı.

Not: Filmi Çekmek için Serveri Arıyoruz Lütfen
Dedicated Sahiplerine Sesleniyorum , Senaryo,Sorular,Kameralar,Programlar
herşey hazırdır.

MSN:[email protected]

30 HAZİRAN 2021

En İyi Ko-Cuce Paylaşımı 30 . 06 . 09

Orjinal Slumdog Millionaire Film :

Slumdog Millionaire İzle!|Slumdog Millionaire İzle! filmini izle,indirmeden,full,sinema,direk,online,bedava divx indir

Moderatör tarafında düzenlendi:
Cevap: [Ko/Cuce]Ezik Milyoner >>> Slumdog Millionaire KO Version [Best Paylaşım]

Evet... Herkesi bu filme bekliyoruz..... Ama server sahipleri yardımcı olursa( filmin çekileceği bir server lazım )

Cevap: [Ko/Cuce]Ezik Milyoner >>> Slumdog Millionaire KO Version [Best Paylaşım]

koptum ya :D:D indirmicemde filmin posterinden belli ne olduğu :D

koptum ya indirmicemde filmin posterinden belli ne olduğu

Azıcık kopun yane :D:D

Son düzenleme:

ya tamam profesyonel deiliz photoshopda ama film güzel olucak once orjinalini izlemen lazim fakat

4bebob benim yaptığım afişi koysana .......

haha :Dasdasdasda

Ya bu filmi ben izledim karatekler felan hep alıntı bu sene bu filim yılın filmi seçildi.

Baş kahramanda Jamal Malik , Salim Jamal in abisi.Jamal sonradan Latikaya Aşık olur bunlar Cocukluk arkadasıdır.

Jamal bir ofisde çaycılık yapar.Sans eseri kim 500 Milyara katılır ve çıkan soruların hepsi küçüklüğünde yaşadığı gördüğü yerlerden gelir.Her soruda bir anısını hatırlar ve o anıdan sorunun cevabını cıkarır.En sonun 500 bini kazanır...

Film bu arkadaslar :)

ya bu filmi ben izledim karatekler felan hep alıntı bu sene bu filim yılın filmi seçildi.

Baş kahramanda jamal malik , salim jamal in abisi.jamal sonradan latikaya aşık olur bunlar cocukluk arkadasıdır.

Jamal bir ofisde çaycılık yapar.sans eseri kim 500 milyara katılır ve çıkan soruların hepsi küçüklüğünde yaşadığı gördüğü yerlerden gelir.her soruda bir anısını hatırlar ve o anıdan sorunun cevabını cıkarır.en sonun 500 bini kazanır...

Film bu arkadaslar :)

ama yazmışız zaten knıght versıon die ve bizim senaryo farklı...

İşte bu yaaa... benim afişimi koydu ( alttaki afiş )

Son düzenleme:

Film Fragmanını da Yapicagiz Şu ödüllü Yarışma bekleseydi keşke :S

hö ekrana bakıyorum..

ekledim..........

Bu bölüme değilde komik paylaşımlara açsaydın keşke.

Çok faydalı Çok thanks bla bla bla.

HAHAHAH süper :)

HEM KOMİK HEM DE GÜZEL BİR DÜŞÜNCE.... ( Var mı katılan? )

benim servere gelin kapalı ama sizin filminiz için açarım [email protected] 7/24 onlineyim haber werin bna hemen serveri açar ip yi veririm size özel :) bu arada serverim çok güzel :)

Geri
Üst Alt