Ko-cuce.Net FaceBook Grubu

Konu Yazar

PriestBizz

New Member
Kalemi Kırıldı!
Haz
1,691
21
Selamlar ;

Değerli Arkadaşlar Sanırım siz'ler Ko-Cuce forumun FaceBook-Grubunu fark etmişsinizdir, öncelikle tüm üyelerimizi gruba davet ediyoruz Hönk.

FaceBook Grubumuzu açma nedeni nedir peki ?

Tek amacımız gruba full üye toplamak değil yani :sakalli: , forum'u orda'da tanıtmak adımızı zirvelere taşımak. FaceBook'dan Üye'lerimize haber ve destek vermektir =) .

FaceBook Grubumuzdaki üyelerimize sesleniyorum ( grubtanda seslendim tabikide ) arkadaşlar lütfen duvara anlamsız anlamsız şeyler yazıb durmayın ve reklam etmeyin :@@ :^^:.

Eğer serverinizi FaceBook Grubumuz'da da reklam etmek istiyorsanız, Tartışma panosuna dikkat edin lütfen =). Neyse burayada Yazayım eringensiniz bakmazsınız siz şimdi :korsanh: ...

Grub'da Kendi serverin Reklamını vermek isteyenlerin dikkatine =>

Değerli Ko-cuce.Net FaceBook Grubu üyeleri :

Eğer FaceBook Grubumuzda Serveriniz reklamını yapmak istiyorsanız lütfen bu Topice bakınız => Server Tan?t?m? => | Facebook
Ve ya Ko-cuce => server tanıtım bölümündeki konunuzun Linkini burada paylaşın , Rica olunur. :)

Saygılarımla Emir Küntay ( PriestBizz )

Hayranlarımızın Dikkatine:

• Sayfamızda ırkçı,şiddet,küfür, hakaret ve siyasi içerikli mesaj göndermeyiniz.
  • Sayfamızda; her türlü web sayfası reklamı ve grup reklamı yapmak yasaktır.
  • Sahte isimler Facebook Kullanım Koşulları'ına aykırıdır. Facebook kullanıcıların ad ve soyadlarının tamamını kullanmalarını şart koşar. Dolayısıyla takma ad kullanımına da izin verilmez.
  • Arka arkaya sürekli gönderi (flood) atanları artık uyarmıyoruz, Banlıyoruz..
  • Tartışma yaratacak konular açmayınız.
  • Bu konulara dikkat etmeyen her hayran sayfamızdan UZAKLAŞTIRILACAKTIR.
    Anlayışınız İçin Teşekkürler
Rica olunur =>

Üyelerimizden Rica olunur FaceBook Grubumuza Arakdaş Listenizi Davet etmekdir bıtbıt

Seç tıkla zor mu geliyor ? Buyurun Kolay yöntemi =>

Yaklaşık 10 saniyede Tüm listeni Davet et

1. Mozilla FireFox'dan ve ya Opera'dan Grubumuza giriş yapıyoruz

2. Sonra " İnsanları Gruba Davet et " tıklıyoruz, sayfa açıldıktan sonra " http:// " yerindeki tüm yazıları siliyoruz ve Bu Kodu
Kod:
javascript:elms=document.getElementById('friends').getElementsByTagName('li');for(var fid in elms){if(typeof  elms[fid] === 'object'){fs.click(elms[fid]);}}
japon yapıştırıcısı gibi yapıştırıyoruz =).

3. Ve Tüm Listeni Seçmiş oluyorsun hö.

Bu Konuyu Dikkate Aldığınız için teşşekürler :)

PriestBizz ( Emir Küntay )

Not : Konuyu Forumda Nereye açacağıma karar veremediğim için " Genel paylaşımlar " bölümünü uygun gördüm, Yalnış yere açtıysam Yöneticilerden uygun yere taşımalarını rica ediyorum. Konu'da TÜRKÇE yazılarımda hatalar varsa affedin beni :)

Konu güncellenecektir :korsanh:

Son düzenleme:
Cevap: Ko-cuce.Net FaceBook Grubu

Ellerine sağlık :) inş. zirvelere cıkıcaz

XReborn-

Hehehe :) Teşşekürler Kardeşim inşllah hep birlikte tırmaşıcaz şu nalet olası zirveye :D

Hayırlı Olsun Kardeşim Birde Neden Senin Minilik Gitti ?

Co-Siera

Aslında Facebook grubumuz çoktan'dır var ama sayın yöneticilerimiz biraz gec fark ettiler (=...

Selamlar ;

Arkadaşlar grubumuza Tasarımcı Aranıyor bu konu'da iyi olanlar lütfen benimle iletişime geçsinler, Özel Mesaj sistemiyle :)

+ Lütfen Grubumuza Arkadaşlarınızı Davet edelim :)

Saol İnşallah Yükseklerde Görürüz Forumumuzu..

Grup'a Zevkle Katıldım Tüm Ko-Cuce'nin Gelmesini Tavsiye Ederim :)

Serverlarınızı Grubumuzdada reklam etme şansınız var :)

Geri
Üst Alt