Ko-Cuce Panel v1.0.0 [ Ticket sistemi , Admin Paneli , Bayilik Sistemi vs. ]

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ganks
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ko-Cuce Panel v1.0.0 [ Ticket sistemi , Admin Paneli , Bayilik Sistemi vs. ]

ben paneli localde kurdum sunucuda kurarken

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified, SQL state IM002 in SQLConnect in C:\AppServ\www\kurulum.php on line 208
bu hatayı veriyor yardım ganks

Cevap: Ko-Cuce Panel v1.0.0 [ Ticket sistemi , Admin Paneli , Bayilik Sistemi vs. ]

Warning: odbc_connect() [function.odbc-connect]: SQL error: [Microsoft][ODBC Driver Manager] Data source name not found and no default driver specified, SQL state IM002 in SQLConnect in C:\AppServ\www\kurulum.php on line 208

SQL ile ilgili bir problem bu ...
Bilemiyorum hö

Ellerine sağlık yıktın ortalığı gene :)

127.0.0.1/kurulum.php

Gir ordan sana soru soracak doldur hö

Arkadaşlar siteye login olduğumda kullanıcı paneli gözükmüyor :/

news tablesi yok bende bir kod verebilir misiniz desing table değerleri falan lazım.

Son düzenleme:

Arkadaşlar siteye login olduğumda kullanıcı paneli gözükmüyor :/

news tablesi yok bende bir kod verebilir misiniz desing table değerleri falan lazım.

benioku.txt okudunmu sonuna kadar ? Okusan boyle saçmalamazdın , bide okumak yetmiyor , uygulamanda gerekiyor...
Üye paneli gozukmemesinin sebebi StrAuthority lerin NULL Olmasıdır...
benioku.txt de anlattım ...

benioku.txt okudunmu sonuna kadar ? Okusan boyle saçmalamazdın , bide okumak yetmiyor , uygulamanda gerekiyor...
Üye paneli gozukmemesinin sebebi StrAuthority lerin NULL Olmasıdır...
benioku.txt de anlattım ...

pardon görmedim.şimdi de aktive etmede problem var kopanel süper.
Kod:
Warning: odbc_exec() [function.odbc-exec]: SQL error: [Microsoft][ODBC SQL Server Driver][SQL Server]Cannot insert the value NULL into column 'idays', table 'KN_online.dbo.TB_USER'; column does not allow nulls. INSERT fails., SQL state 23000 in SQLExecDirect in C:\AppServ\www\pages\aktifet.php on line 74
SQL Sorunlu
ve beni okuda demişsin o tb_user olacak dimi? O.o
Kod:
update userdata set strAuthority = '1'

Son düzenleme:

Hoş bir panel teşekkürler

Bnde türkçe yazıları göstermiyor garip yazıyor site sadece firefox düzgün çıkıyor ve şipariş kontrolde hata veriyor pus sisteminide göremedim :( Ayrıca normal userla girince hiç bir menü çıkmıyor neden acaba

Son düzenleme:

Bnde türkçe yazıları göstermiyor garip yazıyor site sadece firefox düzgün çıkıyor ve şipariş kontrolde hata veriyor pus sisteminide göremedim :( Ayrıca normal userla girince hiç bir menü çıkmıyor neden acaba

Beni okut.txt i oku :D

aktive problemini cozdum tb usere girip strSocNo ve idays ların vaulelerini soyle yapın
strSocNo (1)
idays (6)

Ganks çok üzücü bir haberim var senin verdiğin kopnalle daha demin serverimi hackleyip tüm classları bozdular :/

Hatta adam kendini kral yapmış krallıktan banlayamazsın ki diye dalga geçti xD 80 8080 portlarını kapattım db user psw değiştim kopanel değiştim adamları banladım sorun kalmadı birde üzerine classları düzelttim O.o

Son düzenleme:

çok güzel paylaşım sağ olasın

Ganks çok üzücü bir haberim var senin verdiğin kopnalle daha demin serverimi hackleyip tüm classları bozdular :/

Hatta adam kendini kral yapmış krallıktan banlayamazsın ki diye dalga geçti xD 80 8080 portlarını kapattım db user psw değiştim kopanel değiştim adamları banladım sorun kalmadı birde üzerine classları düzelttim O.o

Panelimde açık olmadıgından eminim hö

Panelimde açık olmadıgından eminim hö

Yanlış anlama kardeş ama cidden hacklediler :/ Belki sancakko açık yoktur diye uğraşmamışlardır.Ama o değilde adamların ilk tecrübeleri oldum galiba bi seviniyorlar bi seviniyorlar eşeoğluları :haha: Ama gerçekten süper paneldi birde kimler online bölümü olsa açığı olmasa on numara olacaktı :(

Son düzenleme:

Database direk erisim saglıyor güvenligini biraz daha arttır Tb_user daki tüm bilgileri degistirebiliyorum orta seviye bir hacker paneli harab edebilir. Ama gayet kullanışlı bir panel acıgı kapatmaya calısacagım sizinle paylasırım

Database direk erisim saglıyor güvenligini biraz daha arttır Tb_user daki tüm bilgileri degistirebiliyorum orta seviye bir hacker paneli harab edebilir. Ama gayet kullanışlı bir panel acıgı kapatmaya calısacagım sizinle paylasırım

Teşekkürler ;)

Geri
Üst Alt