|Ko-CuCe'Deki [1]. Yılmın Şerefine[Tüm Patchler][Client Dosyaları][Sorun Çözümleri]|

Cevap: |Ko-CuCe'Deki [1]. Yılmın Şerefine[Tüm Patchler][Client Dosyaları][Sorun Çözüm

nasıl deiştirecegim .s bana link verin :S:S

Cevap: |Ko-CuCe'Deki [1]. Yılmın Şerefine[Tüm Patchler][Client Dosyaları][Sorun Çözüm

Temiz Bi " KnightOnline ve Empire " Koyarsan GüzeL oLur..

saol kardes guzel paylasm +++++++++++

WaLLa Saol işime Yaradı T.y.

ne yazıkki virüs buldu antivrs programım :S

Temiz Bi " KnightOnline ve Empire " Koyarsan GüzeL oLur..

Arkadaşım.Konunun En sonunda Ekledeğin notları okusaydın keşke cevap yazmadan.

saol kardes guzel paylasm +++++++++++

WaLLa Saol işime Yaradı T.y.

Teşekkürler.

ne yazıkki virüs buldu antivrs programım :S

Dosyaların hepsini NOD 32 ile taratıp koydum.Hangi Dosya virüslü söyle bide ben taratayım!.

Son düzenleme:

Konu Günceldir.

............/¯/)..........(\¯\.............
............/..//............\\..\...........
........../...//..............\\...\.........
...../¯/..../¯\................/¯\....\¯\......
.././.../..../..../.|_....._|.\....\....\..\....
(.(....(....(..../.)..)...(..\.)....)...)..).)..
.\................\/.../....\...\/............./.
..\................. /........\................/..
....\..............(............)............/....
......\.............\........../.........../ ++++++++++++++++++++++++++ çoq iyi bir paylaşım emeğe saygı!! eywallah kardeş.

Paylaşım İçin Teşekkürler Emeğe Saygı Çok Güzel Dizmissin Bende Yeni Kronosu Bıraktım İndiriyorum Şimdi % 5 Oldu :) Saolasın..

UpUpUpUP
............/¯/)..........(\¯\.............
............/..//............\\..\...........
........../...//..............\\...\.........
...../¯/..../¯\................/¯\....\¯\......
.././.../..../..../.|_....._|.\....\....\..\....
(.(....(....(..../.)..)...(..\.)....)...)..).)..
.\................\/.../....\...\/............./.
..\................. /........\................/..
....\..............(............)............/....
......\.............\........../.........../

Gercekten cok isime yaradı saoLasın

çok saol kardeş

++++++++++++++++++

Dostum benim virüs programım KnightEmpire.exe dosyasını silmiş ne yapmam lazım?? bana upload edebilirmisin??

Dostum benim virüs programım KnightEmpire.exe dosyasını silmiş ne yapmam lazım?? bana upload edebilirmisin??

Virüs Programını Devre dışı bırakarak tekrardan oto patch attır.

Geri
Üst Alt