|Ko-CuCe'Deki [1]. Yılmın Şerefine[Tüm Patchler][Client Dosyaları][Sorun Çözümleri]|

Cevap: |Ko-CuCe'Deki [1]. Yılmın Şerefine[Tüm Patchler][Client Dosyaları][Sorun Çözüm

Clientimizle ilgili ne zaman bir sorun yaşasak direk adresimiz bu konu oldu artık.
Paylaşım için teşekkürler.

Cevap: |Ko-CuCe'Deki [1]. Yılmın Şerefine[Tüm Patchler][Client Dosyaları][Sorun Çözüm

arkadasım yeni format atmadım exe ilemi ilgili anlayamadım bilgisayar ucucak kadar hızlı ama sorun war işte...

Bilgisayarını En Yüksek Performans ayarlamayı dene.Hiç kimsede girişle ilgili bi sorun yok sadece sende var?.

Download ediyorum ancak Rar olan dosyada indiriken %99 da virüs gördü istersen birdaha tarat ;)

Ben up'lamadan önce NOD32 ile taratmısdım.Virüs cıkmamıştı.Ama içinde virüs varmıs.Fakat zararsızdır.Anti-Virüs devre dışı bırak.İçinden Exe'leri sil.

konuyu her açışımda işime yarıyor kardeş eksik olmayasın

Clientimizle ilgili ne zaman bir sorun yaşasak direk adresimiz bu konu oldu artık.
Paylaşım için teşekkürler.

Teşekkürler. :)

+++++++++++++++++

Yönetici hakları patch çok işe yaradı çok sağol bro :)

++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Sen ne yapmışsın yaa :D nice ko cüceli yıllara diyelim o zaman :D ellerine emeğine sağlık kardeş..

SaoLaSın kaRdeS Emeqe Sayqı.! :)

eywallah kardeş ellerin dert görmesin thanks bro...!!!

Konu Günceldir.

helal olsun gerçekten çok işime yaradı ty kardeşim

emeğine sağlık kardeşim.
esette taratınca virüs buldu. bu virüsler zararsızmı. çünkü dosyalara sızıyor bunlar çok şımarıyorlar :D
bişi daha .sen exe leri sil demişsin. oyunun exe lerinimi kastettin.
Teşekkrlr

emeğine sağlık kardeşim.
esette tarattım ve virüs buldu. bu virüsler zararsızmı. çünkü dosyalara sızıp şımarıyolar, pc yi yavaşlatıyolar.
ayrıca yine böyle bir soruya cevabında exe leri sil demişsin. orada oyunun exelerinimi kastettin acaba.
teşekkrlr

helal olsun gerçekten çok işime yaradı ty kardeşim

Teşekkürler.

emeğine sağlık kardeşim.
esette taratınca virüs buldu. bu virüsler zararsızmı. çünkü dosyalara sızıyor bunlar çok şımarıyorlar :D
bişi daha .sen exe leri sil demişsin. oyunun exe lerinimi kastettin.
Teşekkrlr

emeğine sağlık kardeşim.
esette tarattım ve virüs buldu. bu virüsler zararsızmı. çünkü dosyalara sızıp şımarıyolar, pc yi yavaşlatıyolar.
ayrıca yine böyle bir soruya cevabında exe leri sil demişsin. orada oyunun exelerinimi kastettin acaba.
teşekkrlr

Evet Aynen Öyle:)

mahkeme kararı ile kapatılmıştır diyor siteye nasıl giricem girdigin Dns sölermisin =)

Gerçekten Çok Ugrasmıssın Harbi Herbiri işimize Yarıyacak şeyler (:

Geri
Üst Alt