Ko-Master Database V5 - (28.08.2021 Tarihli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ko-Master Database V5 - (28.08.2021 Tarihli)

hata veriyo yineden tmm bnişey demiyorm da en azından paylaşırken exsinideverseydi

hata veriyo yineden tmm bnişey demiyorm da en azından paylaşırken exsinideverseydi

1299 Exe İle Gir Ama O Datayı Atma O Datada Problem Var,Başka Bir Data At,No Such Registered İd Hatasınıda Oto Üyelik Olmadığı İçin Veriyor,TB_USER'dan Bi Üyelik Al.

pachtlerde hata var bu pachtlerde exe bozuluyor

gerek yok usko maradon slotlar %100 mus tamamen yalan yapıısık 5 izler:Dgirdim baktım görevler oyuncak 5 para etmez bir database nıye bu kadar cok buyutuyosunuz bunu anlamadım hö

Son düzenleme:

sana ne ki kardeşim beğenen beğenir zevkler ve renkler paylaşılmaz...

Best DB Bu Denedim Gemili Felan Calısmıyor :S Giriliyor + Warder keeper da var Ama Kesince Notice ve Np vermior

AVCI yardımcı Olurmusun ben datayı atmadan giriyorum bu seferde çahar yerinde
çahara tıklayınca dc veriyor nasıl çözecez :S

Ya bişey yapıyonuz doğru yapın be Npc.looks.tbl de varmıs yok bilmem ne hiç
birinde sorun yok hepsinde var girmiyor işte onuda atmadım kendi datamla denedim
çahar yerinde dc veriyor tıklayınca ne yapacaz çöz sunu AVCI olmuyor böyle ya :S

Son düzenleme:

Biraz arıZaLı db heraLde .. !!!

Char yerinde chara tıklayınca dc veriyor banlı felan da değil bazen dc yazısı varken çahar giriyor ınformation %1 de donuyor bunu nasıl çözecez...

Avcı Yarımdıcı Olurmusun Bu Ko-Masterdbv5 ve bazı db lerde
char yerinde chara tıklayınca dc veriyor banlı felanda değil
gm charda veriyor 1 lvl char açıyorum yeni gene veriyor neden olabilir bi yardım et sabah dan beri çözemedim lütfen bi el at abim ya [email protected]

Ulan şurda paylaştın Oh aferin iyi oldu hak etmişti diyen insanların % 98 i Msn den
abi köpeğin olayım abi istediğini yapayım abi ko-cuce çok şe refsiz bi forum abi şöe abi böle diyen o ç ları.
Sizlere hayal edemeyeceğiniz şeyleri verdim bugüne kadar ne oldu burda bu lafları söyleyip bana farklı davrandınız şimdi siz insan mı olmuş oluyorsunuz ? kendinizi insan gibimi görüyorsunuz ? bence değilsiniz.

Bir o ç yüzünden bu db piyasaya düşmüş olabilir.
++++ Bu DB paylaşılan yani Beta sürümüdür Test Amaçlı yapmış olduğum düzenlemelerin olmadığı ve bir çok özelliğinin bulunmadığı halidir.
Bir çok kişi zaten hata alıyor Patchleri bile eksik farkındaysanız dediğim gibi bir çok katkı da bulundum bir çok server için Arkamdan soacs sattı bizi dolandırdı vs vs konuşan adi o ç ları alayınızın a m k p i ç l e r

Zuhahahahhahah siktir lan beta surummus kurduk pasa pasa oynuyoruz ENAYI MALI :d

yha wallaha bi exe verseydin cok süper olcaktı aga ya:) bilmeyenler yapamıyoki:(

AVCI AKAR km bakar ^^ hahah eyw brother

Teşekkürler Nazif

databaseyi paylasmak için izin aldınmı ?

Teşekürler avcı kardeşim bize bu dosyaları paylaştığın için...

Geri
Üst Alt