Ko-Master Database V5 - (28.08.2021 Tarihli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ko-Master Database V5 - (28.08.2021 Tarihli)

Cidden bu ******** denen elemanın adresini bulsak iyi olur.Şahsen ben forumda benim gibi 30'na merdiven dayamış 3-4 kişi örgütlerim foruma resimleri de koyarım , videoda çekerim onu doğduğuna pişman ederim.Ama sadece adresini söylemeleri yeterli.

Paylaşıma gelince AVCI işşte her zaman ki gibi...Ona ne söylenebilr ki :)

Arkadaslar DB Server Filesde Herhangi Bir Sorun Yok Gayet İyi Calısıyor
Sizin DB yi Calıstıramanızın Nedeni Klasordeki Patchlerin Bozuk Olması Patchleri Teker Teker Bulup İndirerek Sorunu Çozup Rahatca Oynayabilirsiniz

İNDİRECEGİNİZ PATCH LİST (Link Veremiyecem Sadece Patch Adı)

Choas Zone
UskoMaradon
Bdw
Juraid
BASE
USKO DTEX DOSYASI
USKO MİSC DOSYASI
USKO FX DOSYASI
USKO OBJECT

Database Beş para Etmez Boşa Denemeyin Heryer Bug Milleti dolandırıyo işte 2 3 item eklemıs Nizamettin Bu adam hak edıo bende v4u paylasmıstım :D

indirdim bi boka yaramıo deyen o ç ları npc adı deişip yarın satarsınız DB yi *** salakları siz daha DB nin ne oldunu bilmiosunuz birde kuracaklarmış lol

AVCININ da Burda yok bulsam dövecem diyen o,,ç larının da A M K lan benle yüz yüze gel altına sıçarsın a m k yavşağı beni herkes tanır yaz bana özelden Telefonunu sana adres vericem ha gelmesen ben seni bulur çıktığın deliğe geri sokarım.

Şu Adamın Sikindirik 5 Kuruş Etmez Databaselerine Para Verenlere Acıyorum :))

indirdim bi boka yaramıo deyen o ç ları npc adı deişip yarın satarsınız DB yi *** salakları siz daha DB nin ne oldunu bilmiosunuz birde kuracaklarmış lol

AVCININ da Burda yok bulsam dövecem diyen o,,ç larının da A M K lan benle yüz yüze gel altına sıçarsın a m k yavşağı beni herkes tanır yaz bana özelden Telefonunu sana adres vericem ha gelmesen ben seni bulur çıktığın deliğe geri sokarım.

Lan Erkek Fatma, Adam Akıllı Konuş Dingilmisin Nesin Git Yalakalığını Yaptığın Adamların Forumunda Dur Avcıyı Dövecekmiş Yaşın Allah bilir 10-12 Gelmiş Erkeklik Yapıyorsun Çok Laf Var Söylencek Çapsız Adamlara Söylencek Kuruş Laf yok hadi 2Le bakayım Sen..

Lan Erkek Fatma, Adam Akıllı Konuş Dingilmisin Nesin Git Yalakalığını Yaptığın Adamların Forumunda Dur Avcıyı Dövecekmiş Yaşın Allah bilir 10-12 Gelmiş Erkeklik Yapıyorsun Çok Laf Var Söylencek Çapsız Adamlara Söylencek Kuruş Laf yok hadi 2Le bakayım Sen..

Son düzenleme:

avcı db nin özelliklerini bilmeyenler wardır ben bilmiyorum mesela db özelliklerini kısaca yazarsanız iyi olur

harbiden 150-300 tl edecek db imiş anlamış olduk ciğeri 5 para etmezin 3 para etmeyen dbsi çıktı kısaca arkadaşlar ...

Avci bu db nİn İÇİ boŞ gİbİ bİŞey sadece account_login var sankİ hİÇbİr npc yok monster lar yok harİtalar kariŞmiŞ. + bu fİleslere uygun exe yok bİr paylaŞim yapacaksaniz tam yapinkİ mİllette allah razi olsun gÜzel paylaŞim desİn.

birşey paylasiyorsaniz ADAM! gibi paylasin ko master db de neymiş özellikleri ney bi aciklasan..

yok artık helal walla başka sitelerdede gordum ama rapiddeki link premium özeldi allah razı olsun ...

Geri
Üst Alt