Ko-Master Database V5 - (28.08.2021 Tarihli)

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan AVCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Cevap: Ko-Master Database V5 - (28.08.2021 Tarihli)

SKYGameNetwork Client V2 kullanırsanız bir problem olmuyor.Exe olarakta bazı arkadaşlar için söylüyorum.KO 1299 clientindeki exeyi kullanıcaksınız.Normal Patch yaparsanız kapat hatası gelir o yüzden önerim SKYGameNetwork Client V2 ile denemenizdir.

xxxxxxxxxxxxxxx

Son düzenleme:

Abi Ellerine Saqlıkta Sunu rappidshare hariç neresi olursa oraya upload etsen :S indirilmior burdan yha

Sorunlar
Usko Moradon Mob Slotlarında canavarlar birbirine yapışık olarak doğuyor, bu çok sinir bozucu mageler alan atıyor werewolflara üçü birden yatıp üçü birden yapışık halde doğuyor ve bu çok sinir bozucu.

SOACS & XSkip gibi anticheatleri çalıştıramıyoruz, kendi Server Fileslerinde çalışmazsa invalid password hatası veriyor.

Verdiğiniz Patchteki data bozuk, KnightOnLine.exe kapat verdi oyuncularımız oynayabilmek için Full Client indirmek zorundalar, oyunculara özel client önerdik...

Canavarlar yapışık olduğu için droplar bugta kalmış, Moradonda hiçbir yaratıktan item pot vs. düşmüyor!

Paylaşım hem yasal değil hemde yetersiz. Memnun kaldığımı söyleyemeyeceğim ama tüm sorunları çözdüm her server filesle çalışan databaseyi arkadaşlara verebilirim. PM atsınlar :)

Moderatör tarafında düzenlendi:

teşekkürler güzel paylaşımçç..

SAolasın Aga ..

Geri
Üst Alt