manyakuskocu Active Member Kas 1,452 2 19 Şub 2019 #27 sağlam server nedense hiç kapanma olmuyor saldırı almıyor. pro. mu ne?
D dderag91 New Member Tem 5 0 22 Şub 2019 #38 beyler sakın BAŞLAMAYIN oyuna gireli 1 saaat olmuştu ki durduk yere hapise atıldım.900 kc almadan da çıkamıyomuşum bunların niyetibelli , miletti koparmaya çalışıyolar unlara ne emek nede paranızı kaptırmayın.Ben uyardım. !!!
beyler sakın BAŞLAMAYIN oyuna gireli 1 saaat olmuştu ki durduk yere hapise atıldım.900 kc almadan da çıkamıyomuşum bunların niyetibelli , miletti koparmaya çalışıyolar unlara ne emek nede paranızı kaptırmayın.Ben uyardım. !!!
D dderag91 New Member Tem 5 0 22 Şub 2019 #39 sub7seven12' Alıntı: herkesi bekleriz Genişletmek için tıkla ... sebebsiz hapse atıp 900 kc aldırmak içinmi bekliyosunuz !!!
sub7seven12' Alıntı: herkesi bekleriz Genişletmek için tıkla ... sebebsiz hapse atıp 900 kc aldırmak içinmi bekliyosunuz !!!
D dderag91 New Member Tem 5 0 22 Şub 2019 #40 sub7seven12' Alıntı: herkesi bekleriz Genişletmek için tıkla ... Haksız ban atılıyor kc almadan kaldırmıyolar sakın oynamayın benden söylemesi !!!!
sub7seven12' Alıntı: herkesi bekleriz Genişletmek için tıkla ... Haksız ban atılıyor kc almadan kaldırmıyolar sakın oynamayın benden söylemesi !!!!