Ko panel appserver harici

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan azapci
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konu Yazar

azapci

cüce olabilirmiki
Tem
62
0
ARKADAŞLAR APPSERVER HARİCİNDE KOPANELİ YAYINLAYABİLECEĞİMİZ BİR PROGRAM VARMI VARSA NEDİR- EĞER ANLATIMINIDA VERİRSENİZ ÇOK TEŞEKKÜR EDECEM
++ REP

iyi çalışmalar

Cevap: Ko panel appserver harici

bence en iyisi easyphp hem kopanel hemde vbulletin forum kura bilirsiniz ii kullanımlar

saydıklarımızın hepsine vbulletini kuruluyor -.-

ilginize teşekkür ederim bu dedikleriniz hepsini kurdum gayet hoş her biride fakat sanırım sorun benim tam bilgiye sahip olamadığımdan kaynaklanıyor.

sabit ip olmasına rağmen şuanda oyunda dışardan bağlanmalarına rağmen panelime dışarıdan ulaşılamıyor. fakat bulunmuş olduğum pc den rahatlıkla ulaşaniliyorum 127.0.0.1 yazdığımda veya local ip yi yazdığımda.

ama dışarıdan girilemiyor sayfa görüntülenemiyor vb.. hatalarla karşılaşılıyor . panel için harici olarak açmam gereken bir port mu var :S

PaneLine Anti-Rus ile Saldırmışlardır Sil Tekrar Yükle Düzelsin :)

ilgin için teşekkürler

sanırım paneli silip tekrar kurmamı istemişin?

evet sildim paneli yayınlayan programıda sildim

yanlız şunu belirtmek isterim şimdiye kadar dışarıya paneli açamadım sanırım bilmende fayda var, açıpda saldırı olsa razıyım :S

sanki birşeyler eksin :D panelin setting ip sine sabit ip mi yazıyorum sanırım burası doğru local ip de bulunmama rağmen yani 6 bilgisayar var ağda ve bunların birinde server kurulu. server dışarıya açık servere bağlanabiliyorlar fakat panel sanki yokmuş gibi, dışardan ip mi yazdıklarında sayfa yok gibi sanrıım bu bilgi açıklayıcı olmuştur.

kardeş pamnledeki setting php dosyasını aç orda local ip yazar orya 127.0.0.1 yaz başka bişi yazma kaydet kapat hepsi bu kadar

evet bu şekilde yazdığımda sadece localden ulaşılabiliyorlar dışarıya bir türlü açamadım paneli :S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt