Konu Yazar CySinyooR MoonNetwork-95.130.174.63 Ağu 1,807 16 24 Eyl 2008 #1 panelde oyundakilere bakınca diyelim oyunda 50 kişi warsa 200 300 gösteriyor bunun sebebi ney bile yardım edebilirmi?bıtbıt:sakalli::icon_eek:
panelde oyundakilere bakınca diyelim oyunda 50 kişi warsa 200 300 gösteriyor bunun sebebi ney bile yardım edebilirmi?bıtbıt:sakalli::icon_eek:
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 24 Eyl 2008 #2 Cevap: Ko Panel Oyundakiler resetlerden sonra : Kod: Truncate table CURRENTUSER Çalıştırırsan vermez .. Hala veriyorsa ve o kopanel özel bir server için yapılmışsa,daha çok user çekmek için yapılmış bir hilede olabilir
Cevap: Ko Panel Oyundakiler resetlerden sonra : Kod: Truncate table CURRENTUSER Çalıştırırsan vermez .. Hala veriyorsa ve o kopanel özel bir server için yapılmışsa,daha çok user çekmek için yapılmış bir hilede olabilir
Konu Yazar CySinyooR MoonNetwork-95.130.174.63 Ağu 1,807 16 24 Eyl 2008 #3 Cevap: Ko Panel Oyundakiler yok ya 3 tane panelde denedim hep aynı )) saol düzeldi Son düzenleme: 24 Eyl 2008
E Egeonline Banlanmış Kalemi Kırıldı! Eyl 65 1 24 Eyl 2008 #4 Cevap: Ko Panel Oyundakiler hayır Currentuseri Fixlememişsin Kopanel Currentuserdeki Kişileri Gösterir Ve Bi Giren Çıkınca Currentuserde Kayıdı Kalıyor Kopanelde Bunu Gösteriyor
Cevap: Ko Panel Oyundakiler hayır Currentuseri Fixlememişsin Kopanel Currentuserdeki Kişileri Gösterir Ve Bi Giren Çıkınca Currentuserde Kayıdı Kalıyor Kopanelde Bunu Gösteriyor
TrayhopeR www.trayhoper.net May 2,830 62 24 Eyl 2008 #5 Cevap: Ko Panel Oyundakiler neyse ne,çözülmüş kilit Onu fixlemek içnide ACC_LOGOUT prosedüründe AS altına : Kod: Delete FROM CURRENTUSER WHERE strAccountID = @AccountID ekleyin .Genelde vardır ama o
Cevap: Ko Panel Oyundakiler neyse ne,çözülmüş kilit Onu fixlemek içnide ACC_LOGOUT prosedüründe AS altına : Kod: Delete FROM CURRENTUSER WHERE strAccountID = @AccountID ekleyin .Genelde vardır ama o