v2xxx KO2Online | " Cypher " 23 Aralık Offical | Private Yeni Dönem " Cypher " Geliyor ! +10 Bin Register

Merak ettiğiniz ve önerileriniz için mesaj ata bilirsiniz:
nEbP85.png

nEbP85.png

nEbP85.png

nEbP85.png

nEbP85.png

GÜNCELL ARKADAŞ SWYE GELMEK İSTEYEN TEAMLARA VEYA ARKADAŞLARA DUYURULURKİ Bİ ROYAL PRE İLE 4-5 GÜNDE ŞUANKİ SWDEKİ USERLERİN İTEMİNİ YAKARLAR LWLİNİDE YAKALARSINIZ USKOYA EN YAKIN SW OLARAK GÖRDÜĞÜM EN GÜZEL SW HEPİNİZİ BEKLERİZ

SERVERİN DURUMU ÇOK ÇOK İYİDİR ARKADAŞLAR SW DAHA YENİ EMİN OLUN GELEN TEAMLAR PİŞMAN OLMAYACAKTIR OYUN İÇİ GELİP PM ATABİLİRSİNİZDE MAGE MELE DEMAGE ORANLARI COK ORANTILI VE GÜZEL CLAN:KilledBy Nick:IPHONE
Ben sadece bir userim

Sunucudaki sorunları forum üzerinden bildirdiğimiz zaman konularımız silindi. Ben de burada belirtiyorum. Bu şekilde gerçekleri örtbas edemezsiniz.

1. Royal premium'daki bug

Switch premium mantığı baz alınarak üretilen bir premium var. Bu DC, EXP ve WAR premium'u aynı anda kullanabileceğiniz bir premium. Sunucuda bu ne halde peki? 3 premium'un özelliklerinin üst üste bindirilmiş hali Royal premium'dur. Örneğin, 1 premium'dan %100, diğerinden %300 exp alıyorsunuz. Mantıken royal'da %300 baz alınmalı. NP ve drop rate'ler için de bu geçerlidir. Sunucunun royal premium'u adam akıllı test edilmediği için %300, %100, %50'nin hepsi üst üste bindirilmiş. NP ve drop rate'te aynı şekilde.

Bu konuyu bildirdik ve "resetten sonra düzeltilecek" açıklaması geldi.

Bu ne demek? Bu güne kadar yapılan yapıldı, 3-5 gün her neyse biraz daha bekleyin, royal pre ile normal pre kullananlar arasındaki(pre kullanmayanları hiç saymıyorum) fark biraz daha açılsın, daha fazla emek vermenize rağmen size fark açanlara ulaşmak için resetten sonra 3 kat daha fazla efor sarf edin ki yetişebilesiniz.

2. Drop oranları

Clan olarak eslanttaki tüm boss saatlerini kapatıp, 1 hafta boyunca 1 tane bile boss'u dışarıya vermememize, her kutuyu DC premium sahibi birine açtırmamıza rağmen karşı ırk eslantta drop alabiliyordu ve ihtiyaç fazlasını pazarda bile satıyordu. Bu sorunu en başından belirtmemize rağmen yine "RESETTEN SONRA" dendi. Yani yine emeklerimiz çöp oldu, daha çok emek harcayın ki farkı kapatın dendi.

3. Dragon Shell dropları

Dragon shell, buff/ac scleri(NPC'ye satınca 25m veriyor) karşı ırkın balığından ve madeninden düşmekteydi. Lunar'ı kazanan bunu farmlayabiliyordu. El Morad ırkında tek aktivite gösteren clan olduk ve haliyle karşı ırk sayı üstünlüğü ile tüm savaşları kazandı. El Morad bu eşitsizlikten zararını tekrar gördü. Yöneticilere bunu "CZ'ye özel bir canavar koyun, X fragment'ini ya da gem'ini atsın, partiyle kesilsin, böylece hem bölgeyi savunmak, hem de shell kasmak ortaya PK çıkartacak." dedik. Cevabın ne olduğunu siz de anlamışsınızdır. "RESETTEN SONRA."

4. Adminlerin ilgisizliği ve oyuncunun sürekli geçiştirilmesi

Sunucu yönetimi bu konuda adeta çığır açtı. Yukarıda yazdığım ve daha bir çok sorunu görmezden geldi. Facebook üzerinden destek verdiklerini söylüyorlar fakat bunu sadece "geçiştirme" olarak düzeltelim. "Forum üzerinden geçiştiriyorlar". Oyun içinde GM'lerin PM'ini açık bulamazsınız, sürekli bloklu.

Biz sunucuya para ödüyoruz ki bu bizi müşteri yapar, neyin egosuydu bu?

5. Item kırdırma ve "ölene kadar event" olaylarının tamamen yalan olması

Mysterious old man NPC'sine tıklayınca diyalog bile çıkmıyor ekranda. Buna rağmen sunucuda Hepa's Raptor sahibi olanlar mevcut. Bu kişiler nedense Royal pre sahibi ve sunucuda varolan kötü durumları görmezden gelerek yönetime sürekli yalakalık yapıyor. Ölene kadar event diye bir şey ne gördüm ne de duydum.

6. "RESETTEN SONRA" Ne oldu?

Burası en önemli nokta. Beklenen reset geldi. Onca vaat vardı resetten sonra gelecek diye. Neyin geldiğini söylüyorum.
CZ'de Evil Wizard ve Dark Knight'ların droplarına ROL-ROC-ROM-SKE BELT-BRONZE BELT gibi itemler eklendi. Bunu facebook üzerinden bildirmeme rağmen HER ZAMAN aktif olan facebook desteği 1-2 saatlik bir sessizliğe büründü. Bu itemlerin silineceği söylendi fakat 2-3 gündür aynı. Silinen bir şey yok. Her drop olduğu gibi sunucuda ticaret alanlarında dolaşıyor ya da oyuncular +1 basmış kullanıyor. Bu bir hata değildi ve bilinçli yapıldı yöneticiler tarafından.

Hali hazırda CZ'de oyuncusu olmayan bu sunucunun yöneticileri bu gerçeklerle yüzleşmek yerine forumda silmeyi tercih etti. Buradan da silmeyi deneyin ;)

O droplar silindi diyecek olanlara
1Vpy4A.jpg

Kısacası bu sunucuda
OY-NAN-MAZ

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt