kocuce panel v3.2 yardım!

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan lermis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Konu Yazar

lermis

Agresifim
Kas
181
1
kocuce panel için çok teşekür ederim öncelik le. Denediklerim arasındaki en iyi panel diyebilirim. takıldıgıö bir yer var power up store de durum şu power up storeye item yada sc koymak istiyorum keş sistemi ile örnegin raptor. keş ekleyip bunu userin inventory sine eklemek isiyorum. db ye PUS_ITEMLERI tablosunu ekledim burada itemler mevcut kendim de ekleye biliyorum ama bunlar power up storede gözükmüyor sadece ekleyebiliyorum aynı job change name change gibi eklemem lazım yardımcı olursanız sevinirim.

teşekürler...

Cevap: kocuce panel v3.2 yardım!

kardeş o eklediklerin oyunda gözükür exeni ayarla kendi sitene göre sonra Pus u oyunda ac P ye basip yada git inde ac ama ilk önce exeni editlemen lazım.

Exenin içinde http://85.456.86.88/pus/pus.php diye bi konum var. Burdaki 85.456.86.88 adresini kendi ip adresinle değişmen lazım bunuda yapabileceğin bi cok program var ben sana bitane öneriyim.

ShowString Exe Editör diye googlede arattir. Üşendim uplayıp koymaya :D bulamazsan özel msj at

Cevap: kocuce panel v3.2 yardım!

sagol bu da işimi görür aslında ama bu oyun içinde oluyor ben site üzerinden yapmaya çalışıyorum

Geri
Üst Alt