https://www.facebook.com/koemperorselam benim cafemdeki pc leri 3 ay önce sistem değiştirdim windows 7 home premum 32 bit ten windows 7 professional 64 bit e çevirdim ve 3 aydır hiç bir pvp ko clienti oyunlar klasörüne atmıyorum.
Bunun sebebi ise hangi pvp girmek istesek çalışmayı durdurdu hatası veriyor. bazısında ID pw ekranına gelmeden bazısında server seçerken bazısında charecter seçiminde ve bazısındada karakter verileri alınıyorda yani hiç bir pvp ko ya 3 aydır erişim sağlıyamıyoruz.
Bununla ilgili olarak ;
* Bütün uyumlulukları denedik !!! ( Bu çok önemli , uyumluluk değiştir diyen olmasın lütfen )
* Veri engellemesinden ayarlarına baktık !!!
*Clientleri hep orjinal sayfalarından indirdik !!!
*Patchleri baştan baştan çektik
Fakat asla ve asla hiç bir servera giremedik. Benim tek düşüncem işletim sisteminden kaynaklandığı. Çünkü 3 yıldır pvp ko larda oynuyorduk cafemde 16 pc var hepsinden giriyordu.
Bu serverda oynamayı bende istiyorum ve oyuncularım istiyor. Bana belki yardım edebilecek bir kişi çıkar varsa 545 810 68 63 çaldırsın ben ararım. Çareme derdime bir yol bulun lütfen.
Teşekkürler , takipteyim.
Facebook sayfamız ile iletişime geçmeniz durumunda sorununuzun çözümü için yetkili arkadaşlar ellerinden geleni yapıcaklardır.