Bu Alana Reklam Verebilirsiniz..
Merhaba celalsaydd forumda en cok dikkatimi çeken kullanıcı sendin bakalım bize ne diceksin diye bekliyordum 1 tane sunucuya iyi bir yorumun yok bence ne yapmalisin biliyormusun ? Bu kadar bilgiye sahipsen gidip kendin bir sunucu acmalısın , güzel olmaz mı ? bence iyi olur.X diye belirttiğin server ile hiç bir alakamız yok myko db ler genelde aynı içeriklere aynı db lere sahiptir sadece ufak tefek düzenlemeleri mevcuttur sonuç olarak en sorunsuz db yi kullanmaktayiz,tanıtımı hazırlıyan arkadasımız eksik bilgiler yanlıs bilgiler vermiş olabilir bunları bizlere iletip düzenlememizi sağladıgın için teşekkür ederiz.ÖNEMLİ BİLGİLER kısmının son satırını paylaşıyorum ''forum.risingko.net'', ulan bari tanıtımı azcık değiştireyimde millet yeni sw sansın de be, iyice alenen z2kmeye başladılar. bide ps4 ödülü veriyormuş, ama üzülme size inanan salaklar hep cıkacaktır.
Kardeş siz sw ye önem verseydiniz işin ciddiyetinde olsaydınız, önce bir konuyu her harfine kadar okur öyle yayınlardınız, ama sıkıntı yok milletin arkası folloş oldu zaten bu haftada siz çakın, birşey hissetmez bu gerizekalılar artık, ha sw açmaya gelince haram paraya karşıyım benMerhaba celalsaydd forumda en cok dikkatimi çeken kullanıcı sendin bakalım bize ne diceksin diye bekliyordum 1 tane sunucuya iyi bir yorumun yok bence ne yapmalisin biliyormusun ? Bu kadar bilgiye sahipsen gidip kendin bir sunucu acmalısın , güzel olmaz mı ? bence iyi olur.X diye belirttiğin server ile hiç bir alakamız yok myko db ler genelde aynı içeriklere aynı db lere sahiptir sadece ufak tefek düzenlemeleri mevcuttur sonuç olarak en sorunsuz db yi kullanmaktayiz,tanıtımı hazırlıyan arkadasımız eksik bilgiler yanlıs bilgiler vermiş olabilir bunları bizlere iletip düzenlememizi sağladıgın için teşekkür ederiz.