Koguard 1397-1351 vs vs Satıyorum diyenlere ve onlardan alanlara

Konu Yazar

ImOriqinaL

Sıradan Biri
Emektar
Tem
426
1
Herkese Merhaba;

Bu günlerde yeniden bu sekilde KOGuard 1351 - 1397 Server Files satıyorum diyen ciddende içinde insanlık olmayan kişiler piyasaya çıkmış. Sanırım ceplerinde para kalmamış milleti dolandırmaya başlamışlar.

Bir msn konusması bana gönderilmişti ve konusma içinde 500 tl ye koguard satın alacagım yapımcıları destek verirmi yazılmıs. Yapımcısı neden destek versinki baskası satıyorsa size hayali dosyayı. Ki satıs olmus olsa idi zaten konular açılır ve satıs yapılırdı.

Satısı yapanların basında ögrendiğime göre Musty (valante) Yigit (Freemantr) geliyormus. Soruyorum dosya elinizde ise (Tabi bir durum daha var Turk-ko sahibine tehditler ederek dosyaları bize ver yoksa saldırı yaparız konusmalarıda mevcut) neden açtıgınız serverde bu dosyaları kullanmadınız?

Tüm Oyun sahiplerine söyleyecegim sudur ;

KOGuard Satısı sadece AVCI Tarafından Yapılmaktadır.

BAskasından satın almayı düşünmeyin ve hataya düşmeyin.Bir kere hataya düşmüşseniz bir daha düşmeyin. Alırsanız zaten server kapanıyor. Yapımcısı kendisi konu açmadıgı müddetce kimsenin satma gibi özelliği olamaz. Alarak yapacagınız salaklıktan sizler sorumlusunuz.

Herkese iyi uğraslar diliyorum.

Son düzenleme:
Cevap: Koguard 1397-1351 vs vs Satıyorum diyenlere ve onlardan alanlara

Açıklama için teşekkürler herkese iyi oyunlar.

umarım yardımcı olur bu gibi adamlara aldanmayın.

koray.jpg

Ekli dosyalar

• koray.jpg
    koray.jpg
    92.2 KB · Görüntüleme: 111
Son düzenleme:

Bu aralar heryerde konu görüyorum çok mu zoruna gitti acaba.?

Sen Ne yaptınki ne konuşuyorsun hazır koguard sourcelerini 1397 exesine geçirmenmi marifet
stylemertin yazdığı questleri kullanmanmı marifet yoksa jimias ın verdiği parayla kendine haçlık çıkartıp server açabilmenmi marifet yoksa ilk knightoynada server kapanmasın diye aranı iyi tutmaya çalışmakmı marifet? verdiğin sözleri 1 hafta sonra ben öyle bişi demedim diye yalanlamanmı marifet allahdan yılmazda o konuşmadaydıda o şahit, ona rağmen inkaar etmiştin.

hayali dosyalar biz dolandırıcıyız aynen böyle devam hadi çoş kaplan yollar senin ben henüz konuşmadım. sen kapatmadığınız 7f leri kapatılmıcak birşeymi sandın. sana burda çok güzel laflar ederdimde silinecek cevaplara gerek yok.

ha bu arada o koray falan yazısını gördümde, ona test serveri aç girelim, test edelim satın alıcaz diyip test etmek çokmu zordu? da direk yalanladınız?

gerizekalı beyinsiz anlayamadınmı WWW.KNİGHTOYNA.NET den çekildi resimler

evet gerizekalıyım. senin kadr olmasada idare ediyorum. yazıda yazılanı havadan anlamıyorum. Turkko client kullanmıssınız demişim ebenezer yada servermi demişim hayır. ha yapsanızda umrumda değil kapanmayacak sey yoktur. işine bak git çocuklarla gez toz.

6 minutes dakika sonra eklenen:

Bu aralar heryerde konu görüyorum çok mu zoruna gitti acaba.?

Sen Ne yaptınki ne konuşuyorsun hazır koguard sourcelerini 1397 exesine geçirmenmi marifet
stylemertin yazdığı questleri kullanmanmı marifet yoksa jimias ın verdiği parayla kendine haçlık çıkartıp server açabilmenmi marifet yoksa ilk knightoynada server kapanmasın diye aranı iyi tutmaya çalışmakmı marifet? verdiğin sözleri 1 hafta sonra ben öyle bişi demedim diye yalanlamanmı marifet allahdan yılmazda o konuşmadaydıda o şahit, ona rağmen inkaar etmiştin.

hayali dosyalar biz dolandırıcıyız aynen böyle devam hadi çoş kaplan yollar senin ben henüz konuşmadım. sen kapatmadığınız 7f leri kapatılmıcak birşeymi sandın. sana burda çok güzel laflar ederdimde silinecek cevaplara gerek yok.

ha bu arada o koray falan yazısını gördümde, ona test serveri aç girelim, test edelim satın alıcaz diyip test etmek çokmu zordu? da direk yalanladınız?

Burada ben sizler gibi biri para verip server açmadım. ve sizin boyunuz bile bizim günlük harcamalarımıza faturalarımızı ödememize yetmez. ve sunuda unutma. Burda jimais yerine baskası olamazdı sebebi ise işin para olmadıgı olayıdır. 3000-4000 lira teklif edipde makineye dokunmayacak 10larca kişi vardı. Ha bu arada sen jimais msn den 5000 lira teklif edipte satıyormusun yazan acaba hayali valantemi. Olm harbi sizler öyle bir varlıksınız ki eşiniz benzeriniz yok. Parayla adam olunsa idi siz halen o kıvama (adam kıvamına) gelmezdiniz. Ve milleti tehdit edip msnlerde ben paraya bakarım .... oyuncuyu diyen beyinler sonrasında bu sekilde ortalıkta anırırlar. Bye Bye.

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt